Thursday, June 5, 2014

yeaaa beee cccc deee....... (ala uncle mutu dlm upin ipin)

assalamualaikum..... 
autopublish 

semlm n3 emir yerr ngidam mkn pelam @ mangga
pastu kakak sya plak.... dok request nak makan icekacang
so lepas jer blk dr tadika.. daddy bawak g medan suri sg nibong, penang
dekat jerr ngan tapak pesta...
tapi x dak la abcd... gantikan icecream yerr hihii
d = durian

oppsss... ada yg tanya knape ellesya g tadika masa cuti sek kan
sbbnyerr tadika ellesya ni mmg terima utk cuti sek
if mak bapak nak antar
so depa akan buat ulangkaji & homework yg cikgu bg
g tadika juz pakai baju biasa.. x perlu pakai baju tadika yg d khaskan
sng la utk ibubapa x yah pikiq anak2 nak stay mana bila tiba cuti sekolah kan...
berbalik kpd n3 ri ni
mmg terliur abess la kan bila daddy wassap petang selasa lepas
bila2 nak terjah jugak ni.. yummyyyyy
terpegun ka terpesona tue yerr
kang masuk lalat plak... tutup kaih mulut tue... ;p

mmmmm................ perggghhhhhh
wallaweeiiiiiiii............
menu sampingan daddy & ellesya sepetang d c2

daddy x lupa tapaukan buat mummy & emir :)
tq daddy.... ;)

tetiba terselit gambar ni.... ellesya baru pas mandi tp mcm x mandi hahhaaa
nak crita pasal baju tue... baru jerr trima selasa lepas jugak
yg bestnyerr dh la rm9 jerr pastu kain elok plak tue
lembut n best jerr bila pakai...
beli kat member by wassap... ;)
___________________________________________________________________________________
jom singgah

6 comments:

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya..menggunung abc tu tau..bak sikit...

el said...

anak2 iols lau npk ais kacang bkn nak mkn sgt pun..nak mkn eskem tu je haha..iols xsuka sgt abc tu sbb ntah lau mkn sure rs pening2..iols suka lagi cendolllll hehe
lau p medan suri tu sure tapau cuq keria atau mee rebus pacik pecal tu ntah apa ntah nama kedai dia hehe

lieyalatif said...

ABC special tu nureen kalo siap ngan sekerim selonggok gitu....

aduh kak sya ni dera aunty laa, seb baik aunty bukak pagi2 tgk pic ABC ni...kalo petang2 mau dah teliur2 ni...puase2 ni semua bende nampak sedap heheeheh

tapau kurang sikit nikmatnye kan nureen...takpe2 pasni leh outing lepak2 pekene ABC kat situ...

Khai♥Rin : anies said...

tggi nyer ABC... siap bendera selangor lg tu ;-)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

terliur tgk ABC meninggi gunung tu..
koey teow tu peveret jugak :)
dah nak msuk 3rd baby..tahniah

Falsya said...

Siap ade bendera u'ollss..hehe

Mmg gud combo abc ngan ckt tuh..nom nom..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011