Friday, June 6, 2014

sebelum menutup tirai malam.....

assalamualaikum..... 
autopublish 

nak lelapkan mata
layan anak2 atas katil jap
masing2 ada stail tersendiri...


mula2 kakak sya... senyum ceria..
macam x mengantok jerr nih....

emir plak bila suruh posing boleh g ambik minnie mouse kakak sya
pastu posing malu2 gitu hihii

yg pasti 2 2 anak nureen ni nak tdoq sure nk tdoq atas lengan
sebelum ni kakak sya... tp bila emir dh ada terpaksa beralah
slalunya lps emir dh jerap tidoq
nureen akan letakkan kepala dia d bantal
pastu tgu la 3 4 pagi.. kakak sya akan merayap slow2 cr lengan mummy n tdoq peluk mummy
tp skrg kaki dh x leh naik atas perut yerr
pastu dh lelap.. baru tarik tangan n biarkan tdoq atas bantal

g2 la feel anak2 mummy n daddy
klau mummy x layan.. depa cari plak lengan daddy... hihiii....
___________________________________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

eima said...

manja mesti ssh nk pisah tmpt tido nanti .. cam fahim aku la ....

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Manja hehe.. ank saya lak kul 2-3 pagi confirm dok ujjng kaki haha

syawalsimpsons said...

geramnya tgk pose fahim tu kan

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
lama rasanya anum x blog walking
hari ini ada peluang anum singgah ya
keep in touch

eB said...

camno nih? musti kuat jeles nanti eh?... cam aed... he3... tapi sayang sgt kat adik dia... :)

Nafira usof said...

hehehehe.. cam tuh pulak yer.. anak2 zura mmg tido atas bantal jer. tapi mamanye yang carik lengan papa kalo nak tido.. cium bau tiak.. hahahahaha

Ema Johari said...

anak tetap bermanja dengan ibu kan..anak ema si kakak dah boleh tidur sorang...yang adik tu susah sikit...nak jer suruh tidur sebelah dia.

Khai♥Rin : anies said...

da ada adik nnt mcm mn ya...jgn himpit adik sudah la ;-) sian adik ...

el said...

aksi manjer yg mengoda ekeke

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah petang Jumaat dari Bunda....

Falsya said...

Aloh aloh manjanye lahai tido nak kene polok lengan mummy yeeeee..;)))

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaii..sama perangai cam zareef..dulu mmg sukeeee sgt tido kat lengan mama..tp sejak bby dah lahir ni baru start pndai tido sndiri dah..kadang rindu nk peluk die mama ajak gak die tido kat sblh, sekali ngan adik..=p

eB said...

rinih x der n3 yer?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011