Wednesday, June 25, 2014

pow daddy pas blk dr jamboree

assalamualaikum..... 
autopublish 

sambung crita yg tertinggal
2 hari masa weekend daddy ke teluk intan
kami anak beranak lepak jer kat umah
so bosan la jugak
ptg ahad call daddy tanya rasa2 sat g larat x sbb daddy dh nk sampai umah
nak ajak g queensbay pas maghrib, bw anak2 main
so daddy ckp tgk keadaan
dah ready dlm keta ber'wefie' kejap hahhaa
masuk ja dlm queensbay ellesya dh nmpk benda alah ni
so wajib la singgah kan
tgk la rambut dpn dia.. dia gunting sendiri.. alahaiii

tempat yg slalu singgah
sbbnyerr sng kan, mummy n daddy bleh relax n pantau jer sambil melepak


dulu takut2 jer nak terjun dlm bola2 ni
skrg slamber jerrr

emir nmpk gayanya tak kidal mcm kakak sya
lebih kpd tangan kanan

penat main kita layan tekak
skrg ni ellesya dh mcm mummy, suka sgt ice blended coffee caramel ni
mana lagi klau bukan coffee bean hehhee
dia yg minum paling byk mlm tu hahaha

emir pon nak kena layan jugak habit dia
suka naik turun escalator, ni dh 5 round tau hahhaa

pastu kemain masuk kedai puma plak....
layan mata sambil carikan kasut untuk daddy berbasikal
kasut yg dok pakai tue agak dhoif

beria2 kan memilih... smpi terjengket2.. hahhaa
 _________________________________________________

jom singgah

12 comments:

Adlin Mohamad said...

frozen tshirt ..kita x dapat cari lagi sbb mak ni memilih ehhehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Memang tempat kegemaran mereka lah ni Nureen.. janji mereka enjoy kan :)

syawalsimpsons said...

seronok dorang jalan2 yee

Nad MamaZN said...

hi-5 emir, kita sama2 kidal ..
amboi kakak, kemain kecik2 minum kopi ek, hehe...

Daddy Ziyyad said...

ice blended coffee caramel tu mmg terbaikkkk :)

maszmadi muhamad said...

emir nak shopping jgk le tu...

eB said...

elly sama ngan aerish. pantang tengok mesti nak naik . he3

Nafira usof said...

kadang2 memang kesian kat anak2 kalo terperuk jer kat rumah seharian kan~ boleh kuar sekejap pon jadik lah.. lepaskan boring dorang~

hehehehe.. memang penat lah tukang melayan habib Emir tuh.. sampai 5 round yer.. hehehe

Nora Karim said...

Seronoknya jalan2... cantik la shirt frozen tu...

Ema Johari said...

hilang rasa penat bila layan anak-anak.😑

Ema Johari said...

hilang rasa penat bila layan anak-anak.😑

Khai♥Rin : anies said...

adoiiiii da pandai gunting rambut sendiri ya kakak sya....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011