pow daddy pas blk dr jamboree

assalamualaikum..... 
autopublish 

sambung crita yg tertinggal
2 hari masa weekend daddy ke teluk intan
kami anak beranak lepak jer kat umah
so bosan la jugak
ptg ahad call daddy tanya rasa2 sat g larat x sbb daddy dh nk sampai umah
nak ajak g queensbay pas maghrib, bw anak2 main
so daddy ckp tgk keadaan
dah ready dlm keta ber'wefie' kejap hahhaa
masuk ja dlm queensbay ellesya dh nmpk benda alah ni
so wajib la singgah kan
tgk la rambut dpn dia.. dia gunting sendiri.. alahaiii

tempat yg slalu singgah
sbbnyerr sng kan, mummy n daddy bleh relax n pantau jer sambil melepak


dulu takut2 jer nak terjun dlm bola2 ni
skrg slamber jerrr

emir nmpk gayanya tak kidal mcm kakak sya
lebih kpd tangan kanan

penat main kita layan tekak
skrg ni ellesya dh mcm mummy, suka sgt ice blended coffee caramel ni
mana lagi klau bukan coffee bean hehhee
dia yg minum paling byk mlm tu hahaha

emir pon nak kena layan jugak habit dia
suka naik turun escalator, ni dh 5 round tau hahhaa

pastu kemain masuk kedai puma plak....
layan mata sambil carikan kasut untuk daddy berbasikal
kasut yg dok pakai tue agak dhoif

beria2 kan memilih... smpi terjengket2.. hahhaa
 _________________________________________________

jom singgah

Comments

Adlin Mohamad said…
frozen tshirt ..kita x dapat cari lagi sbb mak ni memilih ehhehe
Memang tempat kegemaran mereka lah ni Nureen.. janji mereka enjoy kan :)
syawalsimpsons said…
seronok dorang jalan2 yee
Nad MamaZN said…
hi-5 emir, kita sama2 kidal ..
amboi kakak, kemain kecik2 minum kopi ek, hehe...
Daddy Ziyyad said…
ice blended coffee caramel tu mmg terbaikkkk :)
emir nak shopping jgk le tu...
eB said…
elly sama ngan aerish. pantang tengok mesti nak naik . he3
Nafira usof said…
kadang2 memang kesian kat anak2 kalo terperuk jer kat rumah seharian kan~ boleh kuar sekejap pon jadik lah.. lepaskan boring dorang~

hehehehe.. memang penat lah tukang melayan habib Emir tuh.. sampai 5 round yer.. hehehe
Nora Karim said…
Seronoknya jalan2... cantik la shirt frozen tu...
Ema Johari said…
hilang rasa penat bila layan anak-anak.😑
Ema Johari said…
hilang rasa penat bila layan anak-anak.😑
adoiiiii da pandai gunting rambut sendiri ya kakak sya....

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017