Friday, June 27, 2014

tapauan kasih sayang...

assalamualaikum..... 


perghhh tajuk pagi ni...
kihkihkih....
semlm..... daddy bw ellesya g tgk wayang
sil pon join.. dh tunggu kat queensbay
mummy n emir x ikut huhuuuu
tp klau ikutkan mmg x sempat
semlm blk lambat.. pastu emir plak cmfrm la melawat kwsn bila msk wayang sat g hahhaa
crita apa depa tgk????
crita ni la....

siap letak kat IG tau... hehehhee

 ni la tapauan kasih sayang...
sbb mulanya mmg mummy minta daddy belikan
pastu bila semlm bw balik roti jala balance meeting d opis
so mummy cancel la
tapi daddy tetapkan belikan jugak tauuu....
baby dlm perut nak ni hehehee

 dlm byk2 donut, yg pink tu jgk emir ambik
seb baik kakak sya tak balik lagi
sbb balik ngan sil

 ingat kakak sya saja yg suka
emir pon yerr.... kemain dia hirup ice blended coffee caramel tue
haiii kecik2 mana bleh minum kopi lagi cik abg oiiiii
x per lah mummy bg can.. ;)

 _________________________________________________

jom singgah

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW BESTNYA

Adlin Mohamad said...

wahhhh ramainya dh tgk citer ni ..kami lum terjah lagi

Khai♥Rin : anies said...

kwn2 kt opis frust nonggeng x dpt tgk cite ni sbb sold out hehehehe

Cho Zila said...

best.. kami sekeluarga belum lagi... tapauan kasih sayang gitukan... ehm tengaharini ler pergi beli gak untuk tapauan kasih sayang....

fieda said...

mmg manis betul tapauan kasih syg tu nureen...terliur i tau...hihihi..emir tu kiut la mcm gegurl..

syawalsimpsons said...

best tu..sue tak tengok lagi..izz tak berapa sihat

Nad MamaZN said...

zakwan pun dok ajak tgk cite transformers ni
selagi tak tgk, selagi tu la dia dok berzikir hehe

Nafira usof said...

sedapnye donutttt!
dh lama x beli donut.. zura suka yang banyak2 kuaci tu.. hehehe

eB said...

uiiii mesti best kan? eB nak sgt tgk tapi dah nak msk ramadhan la pulak. hu3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011