Thursday, June 12, 2014

fresh from oven tau....

assalamualaikum..... 

fresh ni.... semalam punya crita
saja ambik ellesya kat tadika awal nk bw g tesco...
sronok la dia...

nmpk biskut ni terus mintak
1 batang tue rm3.90.. ok la...
ntah la sedap ker x.. ellesya ckp sedap jerr
mummy x rasa la sbb semlm puasa hehhee... tp ari ni x puasa la plak
sbb sahur x terjaga
x brani tanggung risiko puasa jugak takut baby lapar

dah x sabo2 sgt.. belum bayo lagi dh makan

bw masuk opis ellesya mmg suka white board ni
mula la menulis... bila post kat IG ada yg puji tulisan ellesya lawa hehhee

sebelah malamnya diumah
emir teman mummy berbuka yooo
tgk budak ni bkn nak mkn nasi tp sayur & siakap 3 rasa abis dia bedal
cayalah... mmg peminat sayur...
masa nak snap tu emir dh perasan.. tue dpt jelingan menggoda lagi

pastu mula posing2 comel...
tp muka mcm nak marah jerrr... hihiiii...
sedapkan sayur bayam ni

daddy punya air dia belasah jerr minum

wawaaaaa..... teriak sambil mkn
sbbnyerr... khusyuk sgt mkn smpai jatuh kerusi hahaha
pastu bgn & sambung mkn balik :)
kurma pon emir belasah mkn ngan nasi... :)

___________________________________________________

jom singgah

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya 2 beradik nie

mama tisya said...

cute cookies tu

shark said...

susah jumpe budak suke sayur nih hehe :)

Nafira usof said...

hehehehe.. comel sungguh jelingan emir tuh~
camner sampai boleh jatuh emir.. hahahaha.. klakar lah emir nih.. boleh plak sambung makan lepas jatuh yer.. hehehe

Mama Vogue said...

geramnya tgk aksi comel 2 beradik nih..
bole geng ngan hakim, suka makan sayur!

Sidratul Muntaha said...

lawa tulisan si akak
tulisan aqil bulat2

Nad MamaZN said...

cantek tulisan kakak
emir steady ek, dah jatuh sambung makan balik hehe

Ema Johari said...

bestnya anak suka makan sayur...melimpah tgk sayur dalam pinggan emir tu.

lieyalatif said...

cantik cookies kakak sya....mmg sgt2 gurly2...mau tak suke die heheheeheh

emir pandai tol makan sayur...dayyan plak suke carrot jeeeeeeeee.... kalo sayur lain tgk mood...so lieya ni mmg kene ade stok carrot kat umah heheheeheh...sian hah emir makan sampai jatuh2....makan elok2 yeak emir.....

Siti Fatimah said...

suka makan sayur yer emir. bagus nanti kulit cantik

eB said...

wah... tabik spring... elly dah pandai tulis...
tulis memang cantik. suka auntie tgk... :)

Falsya said...

Cantik tulisan kakak..emir nape comel sgt niehhh..

sue zainun said...

mmg cantik tulisannya..kalah tulisan auntie sue..
alaa siannya jatuh kerusi..hihi comel lak tgk gambar nangis tu..

AL FAJR TRAVEL JOHOR said...

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalammualaikum wbt

ALFAJR TRAVEL & TOURS menyediakan perkhidmatan UMRAH.

CUTI SEKOLAH DISEMBER pada harga dari RM4,790.

Pendaftaran dibuka sekarang.

Layari: umrahjohor.blogspot.com atau www.alfajrtravel.com.my

Hubungi : 07-2344437

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011