hadiah untuk daddy....

assalamualaikum..... 
autopublish 

buat daddy tersayang
terimalah hadiah dari mummy, ellesya & emir
yang dicari masih belum d temui so mummy ubah plan
harap daddy suka :)

jom kita tgk isi didalamnya....
sorry skali lagi sbb hadiah lambat..
patut bagi malam besday.. tp hari besday baru dpt kan

taraaaaaa......
dh bertahun tau x belikan daddy sluar jeans kan...
so hadiah terbaek dari kami 3 beranak... ;)
untuk hadiah yg daddy request mummy masih mencari
tak jumpa lagi yg berkenan di hati
agak2 limited kot keluaran dia... hihii

 ni plak hadiah dari mama & abah daddy @ mertua nureen yerr

siap d pasang.. taraaaa......

 _________________________________________________

jom singgah

Comments

Kakzakie said…
Alhamdulillah... senyum lebarlah daddy. Yg parents bagi curtain pulak bukan daddy aje senyum tapi seisi rumah - dah nak raya pulak tu kan:)
Montana said…
untung daddy dapat libaihh 505 tuu...hehehe..saja singgah mai nooo...kemaih blogg
Nafira usof said…
tapi hadiah langsir tuh cam nak bg kat Nureen jer.. hahahaha.

Seluar pon cantek sangat dh tuh Nureen~
Cantik pulak langsir tu Nureen .. kena cari smpi dptlah tu.. hadiah yg diminta oleh en hubby tu ;)
lieyalatif said…
amboi langsir raye ke ni nureen heheeheh..cantik...serius cantik...moden designnyer.... lieya suke mcm ni..nampak simple tapi cantik....


wahhh senyum sampai ke telinga laa dpt adiah seluar jeans...bagus nureen pandai cari...lieya ni tak konpiden nak beli sendiri kene die ade utk try n ukur hahahaahah....
Nad MamaZN said…
dh dpt langsir raya, wee! best best
daddy pun dyok dpt jeans raya heeh
syawalsimpsons said…
seronok daddy dapat jeans kan
eB said…
wah nasir geng eB la. dapat jeans levis baru . he3
Nora Karim said…
Wah senyum smpi ke telinga la daddynya ya.. hehehe
Nora Karim said…
This comment has been removed by the author.
Ema Johari said…
Bertuah dapat hadiah birthday dapat langsir lagi.
senyum smpi ke telinga ni ;-)

ehem...da ready nk raya ke ni? ;-)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017