Tuesday, June 24, 2014

hadiah untuk daddy....

assalamualaikum..... 
autopublish 

buat daddy tersayang
terimalah hadiah dari mummy, ellesya & emir
yang dicari masih belum d temui so mummy ubah plan
harap daddy suka :)

jom kita tgk isi didalamnya....
sorry skali lagi sbb hadiah lambat..
patut bagi malam besday.. tp hari besday baru dpt kan

taraaaaaa......
dh bertahun tau x belikan daddy sluar jeans kan...
so hadiah terbaek dari kami 3 beranak... ;)
untuk hadiah yg daddy request mummy masih mencari
tak jumpa lagi yg berkenan di hati
agak2 limited kot keluaran dia... hihii

 ni plak hadiah dari mama & abah daddy @ mertua nureen yerr

siap d pasang.. taraaaa......

 _________________________________________________

jom singgah

12 comments:

Kakzakie said...

Alhamdulillah... senyum lebarlah daddy. Yg parents bagi curtain pulak bukan daddy aje senyum tapi seisi rumah - dah nak raya pulak tu kan:)

Montana said...

untung daddy dapat libaihh 505 tuu...hehehe..saja singgah mai nooo...kemaih blogg

Nafira usof said...

tapi hadiah langsir tuh cam nak bg kat Nureen jer.. hahahaha.

Seluar pon cantek sangat dh tuh Nureen~

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik pulak langsir tu Nureen .. kena cari smpi dptlah tu.. hadiah yg diminta oleh en hubby tu ;)

lieyalatif said...

amboi langsir raye ke ni nureen heheeheh..cantik...serius cantik...moden designnyer.... lieya suke mcm ni..nampak simple tapi cantik....


wahhh senyum sampai ke telinga laa dpt adiah seluar jeans...bagus nureen pandai cari...lieya ni tak konpiden nak beli sendiri kene die ade utk try n ukur hahahaahah....

Nad MamaZN said...

dh dpt langsir raya, wee! best best
daddy pun dyok dpt jeans raya heeh

syawalsimpsons said...

seronok daddy dapat jeans kan

eB said...

wah nasir geng eB la. dapat jeans levis baru . he3

Nora Karim said...

Wah senyum smpi ke telinga la daddynya ya.. hehehe

Nora Karim said...
This comment has been removed by the author.
Ema Johari said...

Bertuah dapat hadiah birthday dapat langsir lagi.

Khai♥Rin : anies said...

senyum smpi ke telinga ni ;-)

ehem...da ready nk raya ke ni? ;-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011