Tuesday, June 17, 2014

jamboree sampai ke teluk intan

assalamualaikum..... 
autopublish 

cerita weekend daddy
kali n daddy berjamboree di teluk intan
dkt pkl 8mlm lebih baru check in hotel...









balik dari pasar malam

cari yg baju olaf saja x dak


ready dah utk esok :)



pagi tadi baru sempat posing2...

daddy diantara org yg ke 400 drpd 1100 org yg join
rasanya bleh dpt no dpn lagi tp daddy dok merendang d hotel
smpi site org dh start kayuh 1/2jam dh hahhaa


____________________________________________________________


jom singgah

11 comments:

juelee said...

cantek ye menara tu bila malam.. baru tau leh tukar lampu

Nurzakiah Hanum said...

cantik gak waktu malam

Khai♥Rin : anies said...

jauh sggh berjamboree nyer tuu

eB said...

medal tuh cantek la... suka eB tgk...

eB x pernah sampai telok intan tau...
mesti best kan kalo bergambor malam2... :)

lieyalatif said...

cantik menara tu waktu malan kan nureen...selalu lieya tgk org share pic dlm blog pic waktu siang jek...bile malam lawa jugak meriah dgn lampu2.....

ramai skrang suke berbasikal kan... kat putrajaya ni mmg aktif aktiviti berbasikalnye... tiap minggu boleh dikatakan ade jek program2 berbasikal...adik lieya yg dok banting aktif..satu family lagi ...dgn anak2 pun join sekali...syok jek....

LYAfrina said...

Waa

.hebat dah tu dpt no 400 drp 1100.. huhu ramainyer y join ye..

Elysya dh sihat ye?

syawalsimpsons said...

sue tak penah sampai lagi kat sini..bila nak sampai ni...

Nad MamaZN said...

kampung saya...!!! :)
kawan saya pun ada join gak xtvt berbasikal ni
ada tgk kt fb dia weekend ritu

Cho Zila said...

cantik menara condong malam2 yrk.. tak penah amik gambar malam2 di sini.. kenalah gi jugak lagi kat sini..

eB said...

busy ye? x der n3 baru nih? tc ya :)

Ema Johari said...

tak pernah sampai lagi ke menara condong tu...tahniah untuk suami nureen.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011