Thursday, December 8, 2011

dinner wit loved

SALAM

tak banyak bicara
nureen agak bz ujung tahun ni
so jom layanzzz kami d Secret Recipi Queensbay last 2 week :)




khusyukkan

klau bukan icecream yg ditunjuknya x sah lerr
ni nak bg tau, daddy dapat kasut baru..
limited edition from NIKE
mmg dh lama cari





curry mee
bila dah abes mkn & balik umah baru asben cakap sebenornyerrr dia nk makan McD..
mmmm ;p



16 comments:

LYAfrina said...

sdpnyer aiekrinm elly....

el said...

lama x mkn kt SR..ermmm tiap kali nak mkn..semua xmo..nyamfahhh nti aku nk g sorg2 jek lah..sng cite

fazrulnoor said...

makan hebat2 je ea :)

Nens Collection said...

eskrim tu terbaikk!!

Anum said...

bab aiskrim memang best

D'nuraini said...

terliur tgk ice cream..uhuhu

ytekecik said...

wah best nyer keluar dinner satu family..kmi pon dh lme tak kluar dinner sme2...sbuk bebenor plak..

Qhaifa Nur said...

datang kat secret ni, spagetti mesti order punya....
sedapnya...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye..
terliur suda aunty tgk elly mamam eskrim tu..^^

MamaEma said...

nak cikitt...

eB ezrin said...

asyikkkkkkkkkkkkk, wah mmg lawo la nureen. i lioke :)

wantie said...

kasut nureen tu lagi lawa dari kasut daday dier. ngeee.

nanti la Dania besar, nak melaram laramkan dia jugak.

Salina@IbuAqil said...

Air dia nampak menarik ler dear.. Segar anak tekak dibuatnya.. ;)

Gieyana said...

aku dh SR x dpt dipisahkan..suka kek dia..

enjoy sgt tgk uols...:)

kasihredha said...

cantik kasut elly

wan nurul hezrina said...

mmg best dapat momment jalan2 carik makan=)yang paling suka semestinya elly=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011