Friday, December 16, 2011

kami terjah malam

ASSALAMUALAIKUM

ni nak story crita bulan lepas
masa ni balik kg 24/11/11 masa mak & abah balik dr mekkah
nureen p majlis kawin member asben kat kupang, kedah, 10minit jerr dr umah mak, tp dsbbkan kami dari penang so kami smpi pkl 5 ptg tp pengantin dh kuaq seisi bergambo
so blk la dlu malamnya baru kami terjah
so juz ada gambo pelamin jerr la
pengatin pon pakai baju tdoq ja segan plak nk snap kan :)
jom la tgk ellesya bila jumpak gang




kami duduk kejap jerr.. abes mkn lepak 5 6 minit terus balik..

-hepi weekend-



17 comments:

Zie said...

cantik pelamin... ooo eellysa perasmian penutupan lah nihh..

aanie said...

cantiknya pelamin....
hehe..pengantin dah siap nak tido dah tu..

MamaEma said...

pelaminnya cantik...seronok alesya bermain dengan orang sabayanya

Salina@IbuAqil said...

cantek pelaminnya.. ;)

wantie said...

dah jadi trend sekarang ni, kalau kawin wat pelamin yang grand grand gitew. tentu kosnya alahai tak yah la cakap kan..

sib baik time kak t kawin dulu pelamin tak le riban riban cam sekarang ni.

sebab tu la kos kawin sekarang ni melambung tingginya

kasihredha said...

cantik pelamin tu kan
wahhh elli jumpa geng

Anum said...

cantiknya pelamin
suka anum tgk

Imah Dinor said...

makin lama makin meriah pelamin kn....rajin nureen, slalu blk kg baling kn..

|| NaFiRaa || said...

cantek pelamin tu~ :)

Myra Jay said...

lA NI TREND PENGANTIN AMIK KERUSI TINGGI CENGGINI KAN..

kATANYA KERUSI Mawi :)

Bui Junaidi said...

trend sekarang pakai kerusi besar2 kan..bui dulu masa kawen,kerusi lagi rendah dr kita..hehe

Nens Collection said...

cantiknye pelamin..gah jek..;)

wahida said...

sekarang trend pelamin cam tu kan...

KhaiRin said...

dpt geng sekepala...

eB ezrin said...

eb mc.muscle pain.hu3tc yer

mamalieyna said...

seb baik lepak kejap ja, kaco malam pertama pengantin..ihiks =P

cantik pelamin dia..

wan nurul hezrina said...

besarnya kerusi=)tapi mmg lawalah nampak=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011