kami terjah malam

ASSALAMUALAIKUM

ni nak story crita bulan lepas
masa ni balik kg 24/11/11 masa mak & abah balik dr mekkah
nureen p majlis kawin member asben kat kupang, kedah, 10minit jerr dr umah mak, tp dsbbkan kami dari penang so kami smpi pkl 5 ptg tp pengantin dh kuaq seisi bergambo
so blk la dlu malamnya baru kami terjah
so juz ada gambo pelamin jerr la
pengatin pon pakai baju tdoq ja segan plak nk snap kan :)
jom la tgk ellesya bila jumpak gang




kami duduk kejap jerr.. abes mkn lepak 5 6 minit terus balik..

-hepi weekend-



Comments

Zie said…
cantik pelamin... ooo eellysa perasmian penutupan lah nihh..
aanie said…
cantiknya pelamin....
hehe..pengantin dah siap nak tido dah tu..
MamaEma said…
pelaminnya cantik...seronok alesya bermain dengan orang sabayanya
Salina@IbuAqil said…
cantek pelaminnya.. ;)
wantie said…
dah jadi trend sekarang ni, kalau kawin wat pelamin yang grand grand gitew. tentu kosnya alahai tak yah la cakap kan..

sib baik time kak t kawin dulu pelamin tak le riban riban cam sekarang ni.

sebab tu la kos kawin sekarang ni melambung tingginya
kasihredha said…
cantik pelamin tu kan
wahhh elli jumpa geng
Anum said…
cantiknya pelamin
suka anum tgk
Imah Dinor said…
makin lama makin meriah pelamin kn....rajin nureen, slalu blk kg baling kn..
|| NaFiRaa || said…
cantek pelamin tu~ :)
Myra Jay said…
lA NI TREND PENGANTIN AMIK KERUSI TINGGI CENGGINI KAN..

kATANYA KERUSI Mawi :)
Bui Junaidi said…
trend sekarang pakai kerusi besar2 kan..bui dulu masa kawen,kerusi lagi rendah dr kita..hehe
Nens Collection said…
cantiknye pelamin..gah jek..;)
wahida said…
sekarang trend pelamin cam tu kan...
KhaiRin said…
dpt geng sekepala...
eB ezrin said…
eb mc.muscle pain.hu3tc yer
mamalieyna said…
seb baik lepak kejap ja, kaco malam pertama pengantin..ihiks =P

cantik pelamin dia..
besarnya kerusi=)tapi mmg lawalah nampak=)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017