Friday, December 2, 2011

ada yg teringin tak???

SALAM

crita weekend kami
ari sabtu nureen balik umah PIL dari kg (baling)
lepas antaq BIL g kuala kedah sbb ada kursus kat langkawi kami terus ke alor star
lama rasanya x terjah sana
so singgah kejap makan kat dpn kedah shoping complex x silap
jom layanzzz.....



ellesya dengan nasi lemaknya


ahhaha... sampai sambal terkena tangan daaa....

pastu lagi khusyuk bila dpt feveret dia ni apa lagi klau bukannnnnnnnnnn

sirap bandung la hehehhee...

ni nureen & asben
kami pekena char k.teaw
tapi mub sbb dh lama x mkn char k.teaw kedah rasa lain plak
klau sape2 mai utara, char k.teaw kedah & penang lain tau rasanya ;)
ada yg teringin ker?? hehehhe sori yerr...


20 comments:

eB ezrin said...

sdpnyer char k.teaw. rindu kat arwah abah. the best char k.teaw cook ever :)

bobiedanbad said...

saya pun rindukan kedah, dah 5 tahun tinggalkan kedah :)

mamalieyna said...

sedap tu ckteuw...nak jugak rasa...hee~

Myra Jay said...

Tang mana rasa yang lain tu Nureen..?
Myra next week nak ke sana insyaAllah, boleh la try :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnyer char .teaw..tetiba plak nak CKT..^^

Nens Collection said...

char kuew teow kedah n penang lain ek?..emm kene try ni..;)

Anum said...

sedapnya char kuew teow nie...
hahaha
comeinya si kecik nie

amiey lee said...

heee alahaiii sedappnye...yeke lain heee ni buat tak sabar nak cuba pennag nye kekekekekkee

amiey lee said...

nureen - sonokknye selama ni tkleh komen kt blog nureen..skrg dh boleh heee

Salina@IbuAqil said...

CKT?!!! Nyummy!! ;)

wantie said...

kalau compare CKT kat penang ni lagi sedap dari kedah. hehehe...

tekak kak T sesuai benor ngan CKT yang kat depan Sunshine tu.

Bui Junaidi said...

kalau dekat kuching,CKT dia kaler hitam..sedapppp..hehe

el said...

lain eh..tang mn lain tu habaq mai
sedap plak tgk nasi lemak ellysha hehehe

|| NaFiRaa || said...

ohhh.. sedapnye tengok CKT tuh.. lagi meleleh bila tengok udang tuh~

e!ya said...

kat mana yg rase lain nyaaa tuee..kena try nieh tp jauh lak nak ke kedah hehehee..

nanakimie said...

adeh,terliur nana...hehe..dapnya chakuetiaw:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

char kue teaw...
best woooo... =)

kasihredha said...

dua2 suka.. :))

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

memang teringin sbb ila lum sarapan lagi tau..huhu

fieda said...

nureen...sedapnya char kue teow tu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011