ada yg teringin tak???

SALAM

crita weekend kami
ari sabtu nureen balik umah PIL dari kg (baling)
lepas antaq BIL g kuala kedah sbb ada kursus kat langkawi kami terus ke alor star
lama rasanya x terjah sana
so singgah kejap makan kat dpn kedah shoping complex x silap
jom layanzzz.....



ellesya dengan nasi lemaknya


ahhaha... sampai sambal terkena tangan daaa....

pastu lagi khusyuk bila dpt feveret dia ni apa lagi klau bukannnnnnnnnnn

sirap bandung la hehehhee...

ni nureen & asben
kami pekena char k.teaw
tapi mub sbb dh lama x mkn char k.teaw kedah rasa lain plak
klau sape2 mai utara, char k.teaw kedah & penang lain tau rasanya ;)
ada yg teringin ker?? hehehhe sori yerr...


Comments

eB ezrin said…
sdpnyer char k.teaw. rindu kat arwah abah. the best char k.teaw cook ever :)
bobiedanbad said…
saya pun rindukan kedah, dah 5 tahun tinggalkan kedah :)
mamalieyna said…
sedap tu ckteuw...nak jugak rasa...hee~
Myra Jay said…
Tang mana rasa yang lain tu Nureen..?
Myra next week nak ke sana insyaAllah, boleh la try :)
Sedapnyer char .teaw..tetiba plak nak CKT..^^
Nens Collection said…
char kuew teow kedah n penang lain ek?..emm kene try ni..;)
Anum said…
sedapnya char kuew teow nie...
hahaha
comeinya si kecik nie
amiey lee said…
heee alahaiii sedappnye...yeke lain heee ni buat tak sabar nak cuba pennag nye kekekekekkee
amiey lee said…
nureen - sonokknye selama ni tkleh komen kt blog nureen..skrg dh boleh heee
wantie said…
kalau compare CKT kat penang ni lagi sedap dari kedah. hehehe...

tekak kak T sesuai benor ngan CKT yang kat depan Sunshine tu.
Bui Junaidi said…
kalau dekat kuching,CKT dia kaler hitam..sedapppp..hehe
el said…
lain eh..tang mn lain tu habaq mai
sedap plak tgk nasi lemak ellysha hehehe
|| NaFiRaa || said…
ohhh.. sedapnye tengok CKT tuh.. lagi meleleh bila tengok udang tuh~
e!ya said…
kat mana yg rase lain nyaaa tuee..kena try nieh tp jauh lak nak ke kedah hehehee..
nanakimie said…
adeh,terliur nana...hehe..dapnya chakuetiaw:)
char kue teaw...
best woooo... =)
memang teringin sbb ila lum sarapan lagi tau..huhu
fieda said…
nureen...sedapnya char kue teow tu..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017