Wednesday, December 21, 2011

semalam... skali lagi penuhi hasrat ellesya

ASSALAMUALAIKUM...

semalam
asben cuti tp pg tue p jwp exam dlu
asben ada wat pjj skrg baru sem 2 & baru abes final exam
pg tue nureen msk opis lmbt cikit jaga ellesya dlu sbb pengasuh mintak cuti nak antaq anak bongsunya masuk politeknik
so dlm pkl 11 pg asben dh blk terus antaq nureen masuk opis
so petangnya nureen dijemput

kami ke padang kota...
 angin kuat, sbb nak ujan

kami singgah makan dlu
ellesya nya strawberry shake

 wajib makan ni bila di padang kota
mee goreng sotong utk kami 2
org penang rasa tau kot nooo.. mmg mavelous lah

coconut shake utk kami 2 jgk
lupa snap musa mula2 sampai tue.. ada icecream d atas

muka kekenyangan

asbennya licin, nureen ja x brapa nk licin sbb nureen x brapa suka mkn sotong tue.. ;p

ellesya x senang duduk sbbnya............

nak main la............


asben usha dr jauh smbil menghalau nyamuk ;p





agak blur sbb nureen pon duduk atas mainan ni..

tq ellesya, snapkan gambo mummy & daddy...

hari makin gelap


cobaan pertama

cobaan ke 2..

ok apa yg dikatakan hasrat ellesya???
kami terjah????
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


TGV 1st avenue
tgk wayang
ellesya sgt2 excited dh lama dok ajak tgk wayang

crita dh abes...
jom... balik...


16 comments:

eB ezrin said...

wah, elly pandai tgk movie yer? aerish> musti jerit. hu3

Nens Collection said...

tgk chipmunk ye..anty pon suka..tp blom terjah ag..;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye tgk mee goreng sotong tu..
teringin nak bawa Qis nonton chipmunk..tapi hubby plak x minat..

KhaiRin said...

oooo g layan adik beradik tupai tanah ye

Anum said...

sedapnya mee goreng
nak skit

el said...

aku lama x mkn mee sotong tu..adoiiii nak kena terjah nti...
anak2 aku pun sm kalo lepak kt padang kota tu ape lgi berkejoran nak g playground tu...

aku pun igt nak bw budak2 tgk cipmung hehehe

wantie said...

wah.. ngajaq pi tengok wayang upernya ellesya. pandai noh..

wahida said...

sedapnya mee goreng tu...geram je tgk...dah la tak lunch lagi ni...

LYAfrina said...

sedapnyer mee tu..msti pedas kan..klo pedas. tu y best n syok tu..

bestnyer elly main puas2 kat PG.. sini xleh nak main..sbb msim hujan ..lebat...

|| NaFiRaa || said...

terliur tengok mee goreng tuh.. cam kena jek ngan selera zura..kikiki

kasihredha said...

sedapnya mee tu..kat padang kota ye...nanti kalau ke penang lagi..nak terjah mkn mee ni :)

Imah Dinor said...

imah penah p padang kota baru tgk pantai....dah lama xbwk budak2 tgk movie...

Bui Junaidi said...

seronok tengok aksi nureen dgn anak..

D'nuraini said...

lama tx pekena mee sotong..sedap kan.. :)

amboi dak kecik tue dah p tgk chip munks no...hahaha

wan nurul hezrina said...

NUREEN GOSOK GG ELLY BAPE KALI SARI EK?NAMPAK CANTIK..GG MERAH TERUK..RASANYA ELLY MAKAN MANIS2 GAKKAN?TP GG TTP MAINTAIN..CIAN MERAH GG DIE DAH ROSAK SUME.NURUL MLM2 GOSOK GAK GG DIER..SEDEY.

Myra Jay said...

Terliurnya tengok mee sotong dengan coconut shake tu :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011