Thursday, December 15, 2011

wordless thursday

ASSALAMUALAIKUM
lokasi : di umah PIL

sel-sel otak saling berhubung

















2 pic yg last ni di snap oleh ellesya :)


20 comments:

eB ezrin said...

wah, jom color2 ngan auntie nak? :)

mamalieyna said...

bijaknye mewarna~ ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pandai elly mewarna..^^

Nens Collection said...

cute gerl..
dh nk belajar mewarna ye..;)

Syima ~Mama Kyra~ said...

rajin kakak sya belajar mewarna..lama2 nt dah pandai melukis plak :)

KhaiRin said...

khusyuk nyer dia mewarna..

Zie said...

wah cepat-cepat kale nanti cepat pandai...

Myra Jay said...

Bagus, kecik2 dah minat mewarna..

Nanti dah besaq masuk pertandingan tau :)

wahida said...

gambar last tu kenapa nureen? hehe..

MamaEma said...

kidal ke anak nureen ni

el said...

aku asik itu bunga tulip kan lawo...

kasihredha said...

ingat WW je
hari kamis pun boleh gak ye...hihi

rajinnya elly...elly tetap comey

Imah Dinor said...

pandainyeeee....

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhhh!! Pandainya dia!!! Hik3!!!

wantie said...

conteng conteng pun tak per. nanti lelama pandai la. tul tak elly?

Anum said...

bestnya
nak join colour gak

konde said...

comel comel pandai :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

eRiNsZ said...

si bijak cumil ngeh ngeh ngeh

jom join contest senang kat blog erin: http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html yang lain pon jom join

Lin said...

Alesya likus apa tu?...

wan nurul hezrina said...

wahh ellypun pandai snap gambar mummy dier=)rambut elly mcm merah..kalau buat kerja tutup muka abess.kena selaluada getah=)kalau tak mesti serabut tgk..tapi mmg rambut elly cantik=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011