Tuesday, December 27, 2011

bila si gadis ni bershopping

ASSALAMUALAIKUM

hai semua
selamat kembali bekerja setelah 3 hari bercuti sempena christmas kan
tp ada yg sambung cuti smpi new year
nureen AL dh abes awal2 lagi so x der la cutinya

sabtu lepas bila daddy tolong member dia kat workshop
kami 2 wat la hal kami sndri
jom tgk bila pompuan tue mmg pompuan kan
x kan lari dari bershopping

nureen bawak ellesya p queensbay
mmg hajat dihati nk carikan t-shirt baru utk ellesya
so nureen dapat sehelai yg power puff girl
nak beli lagi tp ellesya x kenan plak so beli jek sehelai
nak beli baju ellesya ni kena tanya dia jgk
klau dia x kenan nanti beli wat rugi jek dia bkn nk pakai
mmg x rugi nureen terjah queensbay ptg tue walaupon mmg ramai sgt org sbb mmg giler2 punya less masa tue..

x sabo kan nk tgk ellesya si gadis melayu terakhir ni bershopping
jom layannnzzz...

klau bab menerai mmg serah kat ellesya ni

dok cari pasangan nyerr
mana la ada
so ellesya ambik yg lain


amboi2x... tingginya...

hehhehe.... dengan megahnya ellesya menggayakan kasut yg lain pasangannya :P

try yg lain plak

1 pon x der saiz ellesya
hehhee

esoknya ahad kami balik kg umah PIL kat jitra kedah
ellesya yg nmpk mcm agak kebosanan
dok layan diri soang2 kat blkg :)
cuti kami x kemana2 dok area utara ja


:)
selamat kembali bekerja

12 comments:

eB ezrin said...

minat la baju elly tuh cantek :)
ps: dear, kalo gi cameron roger eB yer? nk pesan somethin. sbb aed ilangkan. hu3

wan nurul hezrina said...

nurulpun sama ngan eb..lawo baju elly=)kelakar nengok elly mcm confident amek gambar ngan kasut sebelah lain,sebelah lain=)

Anum said...

comelnya si kecik nie
hehehe

Fieza79 said...

wahh menerai sakan ye elly...rembat byk2 suh mummy bayaq hehee..

sue zainun said...

hujung tahun mmg banyak sale..alaaa xde saiz le plak..nampak cantik2 smua..aiyooo smua pink..mata dah jd pink kejap..

selamat bekerja :)

fieda said...

amboi anak dara ni...comey sunggoh la..

Syima ~Mama Kyra~ said...

kecik2 dah pandai shopg eh..sama cam my kyra nak beli baju kena tnya dia berkenan ke x..klu dia suka baru beli :D

wantie said...

Amboi.. kecik kecik dah pilih kasut tumit tinggi.

pandai sungguh dia ni bergaya

el said...

pandai elesya jln pki kasut tinggi
kalo anak aku arwen ssh skit nk bg..sbb jenis budak lasak..snickers je yg ngam ngan die hehehe...

Salina@IbuAqil said...

Amboi2!! Bukan main lg adik manis ni.. Kalau dpt bershoping.. ;D

Bui Junaidi said...

nnt dh besar mesti terer bab fesyen terkini si ellesya

kasihredha said...

wauuuu elly soping
kasut tinggi lagi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011