Wednesday, December 7, 2011

wordless wednesday

SALAM

quality time with loved


















nak story jgk walalupon WW hehehe
isnin lepas, ellesya nangis2 kat umah pengasuh cakap "rinduuuu mummyyyy"
pengasuh terus call nureen & ellesya ckp kat phone sambil nangis2... naluri keibuanku tersentuh
so apa lg, kuaq ja site pkl 11 tue terus lajak balik umah jap tgk ellesya
mmg ellesya sgt2 manja masa nureen sampai tue
1/2jam nureen duduk kat c2 ellesya baring atas riba nureen sambil ajak balik umah & p jusco
nureen pujuk punya pujuk akhirnya berjaya
& bila masuk opis bg tau asben klau bleh malam tu nk p jusco
so tertunai sudah impian & harapan ellesya
mmg sejak 2 menjak ni ellesya manjanya lain cikit.. ;)


20 comments:

mama tisya said...

dapnye..yum2

fazrulnoor said...

dia mmg ikut muka nureen la..hurm, da nak dapat adik kot..tu manja mcm tu

MamaEma said...

siap berkongsi tiga lagi air nya...

mamalieyna said...

huhu..manjanya dia....rindu mummy tetiba ye..

el said...

ha tu lah aku pun nak kata..nk dpt adek kot..hehehe
lama x mkn jco..jom!!

Nens Collection said...

ololo..manjanye die,
sedap tgk air tu..penuh ngn krim eskrim..layan abes..mmg waktu yg berkualiti ni..

Myra Jay said...

Adehhh, terliur tengok..

Happy Moment :)

Anum said...

ermmmmmmm sedapnya
siap minum share lagi
so sweet

KhaiRin said...

aduhai menggoda nyer...Jco...sabaq sabaq

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye tgk eskrem tu..nyum2..
Manja puas2 sblm ada adik..Qis mcm tu jugak..siki2 nk peluk.. :)

Fieza79 said...

owhh sedap nya tgk eskrem tuu...

haii ellesya mnja semacan ntah ka ada apa2 tak nureen..nk dpt adik tak..? hehe

nureen jemput dtg kenduri umah fieza...ada bt entry jemputan hri ni..

Imah Dinor said...

dap nya

wahida said...

i love JCo so much!!!


sedap giler!!

Syima ~Mama Kyra~ said...

sedapnya mocha shake tuh..
pssttt..manja nak dpt adik kot..hehe

Salina@IbuAqil said...

Sedapnya elly makan donut.. ;) Sedih kan dear bila anak call kita tersedu sedan dia menangis.. Aqil selalu ingat Ayah dia tinggal ina dekat opis bila time ayah dia cuti keje jaga dia kat rumah.. Sayunya!!

|| NaFiRaa || said...

sukanye gambar yang minum air bertiga tuh..sweet sangat.. cantek kalo framekan..

alahaiii.. sedih plak dengat elly nangis sebab rindu mummy dia..

wantie said...

kak T ada nampak something kat pipi ellesya. heheh kena gigit nyamok le tu.

kalau putih gebus cam ellesya ni mesti leh nampak kan..

heheh nangis nak bermanja manjaan di jusco.

eB ezrin said...

alahai, musti dier rindu sgt tuh kan? :)

kasihredha said...

akak suka baby donut kat sini
satu biji sekali ngap jer...hiihi

wan nurul hezrina said...

suker gambar yang bertiga tuh..hikhik..mmg nurulpun suka makan manis2...rasa cam tenang jer=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011