bergedix d jeti k.perlis

SALAM JUMAAT PENGHULU SEGALA HARI

bila tiba ujung tahun gini la kan
mcm2 paper work nk kena submit utk tutup akaun walaupon nureen ni bkn la akauntan hahhaa...
cuma bermain2 jgk ngan claimnya.. ;)

abaikan utk celoteh kat atas tadi
jom layan aksi kami masa antaq BIL kat jeti kuala perlis
BIL nak g langkawi ada kursus 4 hari

setibanya kami, ellesya dh nmpk peti besi yg gedabak tepi pintu
so apa lagi request la dia nak aiq tin "dahaga"
seb baik duit syiling cukup 
mmm... nikmatnya smpi terjelir lidah

daddy yg sntiasa cool

jom layanzzz post dari kami 2 bersama tea chrysanthemum

eh3x  dah nak terpejam plak


nmpk muka ellesya sgt2 notti kan

dok tgh mintak aiq kat ellesya
dahaga tol.. mmg agak panas kat c2

nyum nyum



pujukkan berjaya ;)

"mummy minum cikit saja tau!!"

"awat mummy minum banyakkkkkk????"
candid sndri by ellesya..


balik dari kuala perlis ni la kami terus terjah alor staq pekena char k.teaw tue
nak tgk n3 bleh jerr click cini

- hepi weekend -

Comments

pandai ellesya kenyit mata..suka tgk dier..yang penting gg ellesya putih bersih tak macm gg merah..huhu..
hehe..boleh jadi model minuman tea chrysanthemum ni.. :)

Sgt comel elly kenyit mata..pandai dia erk..^^
Anum said…
hahahha
kelakar anum tgk gambar2 nie
betul2 gedek nie
bobiedanbad said…
suka tengok gelagat si cantik molek Elly ni
you look so cuteeeee Elly :)
Myra Jay said…
Wahhh!! boleh masuk peraduan CERIA bersama TEA Chrysantemum tu.. (Kalau ada kena masuk tau Nureen) sebab cantik :)
Gieyana said…
Hehe..setuju ngan MJ..leh masuk contest nie..br ku tahu anak hg sama nm ngan anak Wantie..

Comel!
Salina@IbuAqil said…
Amboi bkn main lg posing nya tuh.. ;)
Munnafendy said…
waaa camwhore jugak si ellesya ni ye..hehe =)
|| NaFiRaa || said…
amboiii..pandainye posing..siap kenyit2 mata lagi..comel!!
Imah Dinor said…
baru pergi jeti perlis raya haji lps.....suka tgk pic elly ngan nureen....happy family...
eB ezrin said…
muker pucat la nureen. rehat byk skit yer. tc :)
MamaEma said…
macam2 memek muka digayakann
kasihredha said…
cantiknya mata elly
Aleyn said…
Cute jer gelagat Mama dan anak..sangat mood ceria...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017