Friday, December 9, 2011

bergedix d jeti k.perlis

SALAM JUMAAT PENGHULU SEGALA HARI

bila tiba ujung tahun gini la kan
mcm2 paper work nk kena submit utk tutup akaun walaupon nureen ni bkn la akauntan hahhaa...
cuma bermain2 jgk ngan claimnya.. ;)

abaikan utk celoteh kat atas tadi
jom layan aksi kami masa antaq BIL kat jeti kuala perlis
BIL nak g langkawi ada kursus 4 hari

setibanya kami, ellesya dh nmpk peti besi yg gedabak tepi pintu
so apa lagi request la dia nak aiq tin "dahaga"
seb baik duit syiling cukup 
mmm... nikmatnya smpi terjelir lidah

daddy yg sntiasa cool

jom layanzzz post dari kami 2 bersama tea chrysanthemum

eh3x  dah nak terpejam plak


nmpk muka ellesya sgt2 notti kan

dok tgh mintak aiq kat ellesya
dahaga tol.. mmg agak panas kat c2

nyum nyum



pujukkan berjaya ;)

"mummy minum cikit saja tau!!"

"awat mummy minum banyakkkkkk????"
candid sndri by ellesya..


balik dari kuala perlis ni la kami terus terjah alor staq pekena char k.teaw tue
nak tgk n3 bleh jerr click cini

- hepi weekend -

14 comments:

wan nurul hezrina said...

pandai ellesya kenyit mata..suka tgk dier..yang penting gg ellesya putih bersih tak macm gg merah..huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..boleh jadi model minuman tea chrysanthemum ni.. :)

Sgt comel elly kenyit mata..pandai dia erk..^^

Anum said...

hahahha
kelakar anum tgk gambar2 nie
betul2 gedek nie

bobiedanbad said...

suka tengok gelagat si cantik molek Elly ni
you look so cuteeeee Elly :)

Myra Jay said...

Wahhh!! boleh masuk peraduan CERIA bersama TEA Chrysantemum tu.. (Kalau ada kena masuk tau Nureen) sebab cantik :)

Gieyana said...

Hehe..setuju ngan MJ..leh masuk contest nie..br ku tahu anak hg sama nm ngan anak Wantie..

Comel!

Salina@IbuAqil said...

Amboi bkn main lg posing nya tuh.. ;)

Munnafendy said...

waaa camwhore jugak si ellesya ni ye..hehe =)

|| NaFiRaa || said...

amboiii..pandainye posing..siap kenyit2 mata lagi..comel!!

Imah Dinor said...

baru pergi jeti perlis raya haji lps.....suka tgk pic elly ngan nureen....happy family...

eB ezrin said...

muker pucat la nureen. rehat byk skit yer. tc :)

MamaEma said...

macam2 memek muka digayakann

kasihredha said...

cantiknya mata elly

Aleyn said...

Cute jer gelagat Mama dan anak..sangat mood ceria...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011