Monday, December 5, 2011

menunggu ketibaan

SALAM

cerita lepas
malam b4 kami jemput mak & abah kat airport balik dari mengerjakan haji D mekkah
crita malamnya d umah nureen sementara menunggu ketibaan org tersayang
jom layannzzz.....

 ellesya wit 2 pupunya, anak2 pak ngah

layan dinner wit sup tulang daging korban, sup sayur pucuk & telur dadar

dessert wit adik husna
ellesya suka nak suapkan husna mkn kropok ubi kentang ni ;)

beria2 husna nganga kan

uikkk jelingan tajam tue..

husna mmg x suka klau org nak dukung2 @ riba2kan dia..
tgk la aksi menggeliatnya..


ellesya belum puas menyuap husna

eh3x berebut plak depa 2 nih

gud girl... berkongsi k.. gambo ni terang cikit kan sbb td nureen off flash camera

sabar menanti husna habiskan makanan ditangan

eh... masuk ke tue ellesya??

dah abes ngan kropok, ellesya bedakkan icecream plak tp x d layan hehhe
sbb semua dh kekenyang so mkn esok jer la yerr..


jom click3x banner ni
@ d FB shera samsudin



14 comments:

LYAfrina said...

hehe..beratur makan... suka la elly jumpa geng ramai2... nmpaknyer..elly nk adik ni

eima said...

lama tak jenguk cni dekat 2 bulan dah...huhu elli yg comey byk peel kan ....

Myra Jay said...

Dah ada gaya kakak elly nieh :)

sue zainun said...

ellesya ada tokoh dah jadi kakak tue..heee heee hee :p

Khairani Bahaudin said...

Salam Nureen. Nureen menang giveaway Redcomel. minta send address ke admin@redcomelmall.com. TQVM.

Anum said...

ala comelnya si kecik nie
hehehe

Nens Collection said...

die dh bersedia nk adik tu nureen..hehe..( sonok ngusik org..;) )

Imah Dinor said...

bestkn makan ramai2...

|| NaFiRaa || said...

waahh..comelnye jek.. makan beramai depan tv..beralaskan surat kabar..kikiki

eB ezrin said...

mkn dpn tv? heven :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Syoklah kumpul ramai2 mcm ni..
meriah.. ^^

wantie said...

baiknya elly. layan husna. rasa mcm adik ngan kakak je bila tengok kemesraan tu.

kasihredha said...

elly berangan nak jadi kakak kot..
suap2 kan adik :))

el said...

suwit tgk ellysha ngan husna tu
cam adik ngan kakak..aummm hehehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011