Tuesday, December 20, 2011

masterchef

ASSALAMUALAIKUM....

suka tak tgk crita masterchef tue
kami anak beranak mmg sllau tgk tp x der la ikut betul2 ari dia, kadang2 x sempat tgk yg ulangannyerr

ari ni bkn nk crita pasal crita tue
tp nk crita pasal chef nasir
sabtu malam lepas, asben jd chef
wat pizza segera hehhhee...
jom layanzzz

chef nasir setia menunggu pepperoni pizzanya yg siap di uli dikilang hehe

chef nasir tambahkan lagi cheese sebagai toppingnya

masih menunggu...

10minit berlalu, pizzanya sudah siap dimasak
chef nasir sedang pastikan pizzanya cukup garing utk dimakan

inilah dia hasilnya
cheese yg sudah mencair

perasmian oleh chef leader chef ellesya

ni nureen punya :)

ellesya makan skali jek pastu dh x mau
katanya dh kenyang
knape??? sbb nak tgk kartoon hhahhaa


13 comments:

sue zainun said...

rajin en hasben masak..hehe..

Myra Jay said...

Sedapnyer..
Meleleh tgk cheese tu :)

fieda said...

untung nya husband pandai masak...ellysya tu sebijik yer rupa ayahnya..

el said...

chese tu masih npk seketul2..x mencair sgt..rajin chef nasir ni..siap tgu lagi depan oven hahahaha

Nens Collection said...

lagi menyelerakan bile letak cheese yu..nyum..nyum..;)

Anum said...

wow hebatnya
nak skit

wantie said...

siap tambah cheese lagi. walawei mesti bertali tali bila makan kan.

|| NaFiRaa || said...

pandainye chef nasir masak~ kikiki

kalo hubby zura.. dia pi beli jek..kekeke.. nak buat sendirik memang x jadik ..kekekeke

Bui Junaidi said...

mak oiii,tambah cis lagi..nyam2..hehe

eB ezrin said...

wah terornyer? camner nk wat eh?

Imah Dinor said...

bestkn sesekali cik somi masuk dapur....nampak sedap sgt...

KhaiRin said...

igt buat betul2 rupa nyer cap segera

wan nurul hezrina said...

HEHE..SETIA MENANTI DEPAN OVEN..SEGERAPUN NAMPAK SODAPTUH ...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011