bila celebrate besday sape paling bz????

SALAM

hari ni nureen x dpt nk berbw sbb nureen kena g taiping
ada meeting tergempar
dpt email semlm dari AGM minta hadir 
walaupon nureen x leh on9 nureen tetap akna wat n3 autopublish yerr

jom kita layan
agaknya2 nyer la besday sape kali ni & sape yg paling bz??
hahahha.. mcm dpt teka ja kan.. ;p


ellesya tetap la akan duduk depan cake
tapi bukan besday ellesya tau

besday my BIL
relax ja dok mkn karipap
ellesya yg bz mcm besday dia hehhee

ketika lagu dinyanyikan

dah x sabar nak tiup lilin

uikkk... tgk..
besday boy x tiup pon besday girl yg bln 8 lepas yg bz
hahhaa

bersungguh2 dia kan

cepat2 lagi 1 lilin x terpadam

awalnya nk potong soang2 kang senget plak cake tue jadinya

dah berjaya potong happy la dia

dapat pinggan kertas
ni cake choc icecream
dah x der choice kat kedai tue so sambar ja la

knape ni?? ada sesuatu yg mengganggu ker??

1st buah ceri yg dimakan
tapi ellesya bkn mkn pon buah tue juz mkn icing yg melekat kat buah ceri tue


siap bg BIL suruh makan hahaha

khusyuknya dia


inilah dia ropanya icecream dah dipotong

candid time

dah perasan la hehehe

suka plak nureen dok snap2 gambo ellesya gini
;)


ada org tepeng yg duduk dkt area penjara bleh la jumpe nureen sbb nureenya TM dkt je ngan penjara tue heheheh.. kot2 nak belanje ke (aci muka x malu ;p)

 

Comments

hehe..elly yg excited ye..
sedap jer tgk kek tu..yummeh..^^
eB ezrin said…
elly elly.. ekekekkekeek. tapi kalo kami pn samer. kemaruk kek ;p
mamalieyna said…
hikhik..elly memeriahkan majlis kan..^_^
Myra Jay said…
Besday boy rilex je..
Bg can kat Elly la tu :-)
Bui Junaidi said…
bui sambut birthday gak tp takder kek..so,nak mintak sikit kek ni boleh tak..kekeke
Nens Collection said…
budak2 kecik mmg excited kalo tgk kek kan,mcm kite2 dulu jgakk..lagi xcited bile boleh tiup lilin tu..hehe ;)
LYAfrina said…
hehe.. mmg, klo setiap kali nureen post n3 ada kek .. dlm kepala ni slalu kata.. h" elly nk celebrate birth lagi".. hehe2.. klakar elly... ada kek msti birth dia kan..
wantie said…
hahaha... elly yg terover excited. sebijik mcm mirul, kalau org len b'day dia yg sibuk nak tiup lilin.
Qhaifa Nur said…
sedapnya kek...semua kata elly he..he
|| NaFiRaa || said…
sedapnye kek aiskrem tu.. terliur tengok.. hekhekhekhek
el said…
mn2 budak pun kalo besaq cam elly tu depa lg excited giler hahahaha
lapo tgk kek tu
e!ya said…
salam kenal..sedap kek...jom follow2
sue zainun said…
budak2 mmg pantang nampak kek..hehe tambah2 kek coklat..yummy yummmyyy..auntie kat sini telan air liur saja..hahaha
Salina@IbuAqil said…
amboi2!! sakan elly yer.. dia yg sonoknya.. ;D
aduyai...elly punya 'besday' rupanya..haha~! comel jek dia..huhu~
budak kecik mmg macam tue..besday org lain dirasa besday dia hehe
Huda said…
sedapnye diamkn kek tu :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017