Thursday, December 1, 2011

bila celebrate besday sape paling bz????

SALAM

hari ni nureen x dpt nk berbw sbb nureen kena g taiping
ada meeting tergempar
dpt email semlm dari AGM minta hadir 
walaupon nureen x leh on9 nureen tetap akna wat n3 autopublish yerr

jom kita layan
agaknya2 nyer la besday sape kali ni & sape yg paling bz??
hahahha.. mcm dpt teka ja kan.. ;p


ellesya tetap la akan duduk depan cake
tapi bukan besday ellesya tau

besday my BIL
relax ja dok mkn karipap
ellesya yg bz mcm besday dia hehhee

ketika lagu dinyanyikan

dah x sabar nak tiup lilin

uikkk... tgk..
besday boy x tiup pon besday girl yg bln 8 lepas yg bz
hahhaa

bersungguh2 dia kan

cepat2 lagi 1 lilin x terpadam

awalnya nk potong soang2 kang senget plak cake tue jadinya

dah berjaya potong happy la dia

dapat pinggan kertas
ni cake choc icecream
dah x der choice kat kedai tue so sambar ja la

knape ni?? ada sesuatu yg mengganggu ker??

1st buah ceri yg dimakan
tapi ellesya bkn mkn pon buah tue juz mkn icing yg melekat kat buah ceri tue


siap bg BIL suruh makan hahaha

khusyuknya dia


inilah dia ropanya icecream dah dipotong

candid time

dah perasan la hehehe

suka plak nureen dok snap2 gambo ellesya gini
;)


ada org tepeng yg duduk dkt area penjara bleh la jumpe nureen sbb nureenya TM dkt je ngan penjara tue heheheh.. kot2 nak belanje ke (aci muka x malu ;p)

 

19 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..elly yg excited ye..
sedap jer tgk kek tu..yummeh..^^

eB ezrin said...

elly elly.. ekekekkekeek. tapi kalo kami pn samer. kemaruk kek ;p

mamalieyna said...

hikhik..elly memeriahkan majlis kan..^_^

Myra Jay said...

Besday boy rilex je..
Bg can kat Elly la tu :-)

Bui Junaidi said...

bui sambut birthday gak tp takder kek..so,nak mintak sikit kek ni boleh tak..kekeke

Nens Collection said...

budak2 kecik mmg excited kalo tgk kek kan,mcm kite2 dulu jgakk..lagi xcited bile boleh tiup lilin tu..hehe ;)

LYAfrina said...

hehe.. mmg, klo setiap kali nureen post n3 ada kek .. dlm kepala ni slalu kata.. h" elly nk celebrate birth lagi".. hehe2.. klakar elly... ada kek msti birth dia kan..

fazrulnoor said...

ok nak belanja :)

wantie said...

hahaha... elly yg terover excited. sebijik mcm mirul, kalau org len b'day dia yg sibuk nak tiup lilin.

Qhaifa Nur said...

sedapnya kek...semua kata elly he..he

|| NaFiRaa || said...

sedapnye kek aiskrem tu.. terliur tengok.. hekhekhekhek

el said...

mn2 budak pun kalo besaq cam elly tu depa lg excited giler hahahaha
lapo tgk kek tu

e!ya said...

salam kenal..sedap kek...jom follow2

sue zainun said...

budak2 mmg pantang nampak kek..hehe tambah2 kek coklat..yummy yummmyyy..auntie kat sini telan air liur saja..hahaha

Salina@IbuAqil said...

amboi2!! sakan elly yer.. dia yg sonoknya.. ;D

ibu MZW @ farah idayu said...

aduyai...elly punya 'besday' rupanya..haha~! comel jek dia..huhu~

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

budak kecik mmg macam tue..besday org lain dirasa besday dia hehe

Huda said...

sedapnye diamkn kek tu :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sedapnyerrrrr...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011