best frndz asben's engagement

SALAM

majlis ni berlangsung hari ke2 raya korban lepas
gambar ni nureen yg mintak kat kwn asben nak abdikan dlm blog ni utk hasil kerja tangan kami 2 menghias hantaran ehheheh.. ingat x hantaran yg nureen ada buat b4 raya ari tue..
kami tak dapat hadiri majlis ni sbb tue gambo2 kami x der yerr
apa lagi... jom kita layan
hantaran dari pihak lelaki
rombongan dari pihak lelaki

agaknya apa yg dibualkan yerr ;p
sebentuk cincin sebagai tanda ikatan
penyeri hantaran 
sweet dari kami sekeluarga mewakili 
pemanis bicara
majlis dimulakan
yang dirisik ;)
Alhamdulillah.. selamat di sarungkan sebentuk cincin ikatan
bersalaman mohon restu ;)
bergambar kenangan
hantaran dari pihak perempuan
bakal mempelai.. syafiq nama glamournya mike ;p

bersalaman dengan semua hadirin yg hadir
eh knape ni dik?? jangan la nangis ;)

utk minggu ni mmg lg bz berbanding last week, byk sgt benda nk sattle ujung2 tahun ni kan huuu... maaf yerr pd kwn2 yg nureen x sempat berbw..


Comments

LYAfrina said…
sama cantik..sama padan..
smoga berakhir k jinjang pelamin..
tapi....
nape xde pic elly lok ????
Myra Jay said…
1st tengok Mike tu nampak cam Nabil lak :)

Semoga diorang ke jinjang pelamin :)
Myra Jay said…
1st tengok Mike tu nampak cam Nabil lak :)

Semoga diorang ke jinjang pelamin :)
eB ezrin said…
pandai nureen wat hantaran tuh. cantek :)
Nens Collection said…
macam nabil raja lawak skali pandang lelaki tu..hehe..

hantaran mmg gojes!..;)
wantie said…
si teruna tu mcm nabil la pulak. sedara ke dorang tu?
|| NaFiRaa || said…
canteknye gubahan hantaran yang nureen buat tuh.. macam dh biasa buat jek..
Munnafendy said…
akak mmg amik tmpahan gubah hantaran ke? cantik =)
Salina@IbuAqil said…
Cantek gubahan tu dear.. Tgn seni sggh.. ;)
Bui Junaidi said…
jarang jumpa hantaran tema kelabu..
betul2..sekali pandang tgk lelaki tu macam nabil plak..hehe.. ;)
fieda said…
PMPUAN TU NMPK MUDA SGT PASTU YG LAKI TU PLK MCM NABIL..HEHEHE

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017