Wednesday, November 30, 2011

best frndz asben's engagement

SALAM

majlis ni berlangsung hari ke2 raya korban lepas
gambar ni nureen yg mintak kat kwn asben nak abdikan dlm blog ni utk hasil kerja tangan kami 2 menghias hantaran ehheheh.. ingat x hantaran yg nureen ada buat b4 raya ari tue..
kami tak dapat hadiri majlis ni sbb tue gambo2 kami x der yerr
apa lagi... jom kita layan
hantaran dari pihak lelaki
rombongan dari pihak lelaki

agaknya apa yg dibualkan yerr ;p
sebentuk cincin sebagai tanda ikatan
penyeri hantaran 
sweet dari kami sekeluarga mewakili 
pemanis bicara
majlis dimulakan
yang dirisik ;)
Alhamdulillah.. selamat di sarungkan sebentuk cincin ikatan
bersalaman mohon restu ;)
bergambar kenangan
hantaran dari pihak perempuan
bakal mempelai.. syafiq nama glamournya mike ;p

bersalaman dengan semua hadirin yg hadir
eh knape ni dik?? jangan la nangis ;)

utk minggu ni mmg lg bz berbanding last week, byk sgt benda nk sattle ujung2 tahun ni kan huuu... maaf yerr pd kwn2 yg nureen x sempat berbw..


13 comments:

LYAfrina said...

sama cantik..sama padan..
smoga berakhir k jinjang pelamin..
tapi....
nape xde pic elly lok ????

Myra Jay said...

1st tengok Mike tu nampak cam Nabil lak :)

Semoga diorang ke jinjang pelamin :)

Myra Jay said...

1st tengok Mike tu nampak cam Nabil lak :)

Semoga diorang ke jinjang pelamin :)

eB ezrin said...

pandai nureen wat hantaran tuh. cantek :)

Nens Collection said...

macam nabil raja lawak skali pandang lelaki tu..hehe..

hantaran mmg gojes!..;)

wantie said...

si teruna tu mcm nabil la pulak. sedara ke dorang tu?

|| NaFiRaa || said...

canteknye gubahan hantaran yang nureen buat tuh.. macam dh biasa buat jek..

Munnafendy said...

akak mmg amik tmpahan gubah hantaran ke? cantik =)

Salina@IbuAqil said...

Cantek gubahan tu dear.. Tgn seni sggh.. ;)

Bui Junaidi said...

jarang jumpa hantaran tema kelabu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

betul2..sekali pandang tgk lelaki tu macam nabil plak..hehe.. ;)

kasihredha said...

macam nabil :))

fieda said...

PMPUAN TU NMPK MUDA SGT PASTU YG LAKI TU PLK MCM NABIL..HEHEHE

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011