s.u.p.r.i.z.e dari daddy

SALAM

gerun x tgk muka daddy kat bawah ni???
wakakakkaaaaahhhh.....


tahun 2009
masa ni daddy mmg tgh serabut 
sbbnyerr kami masih berjauhan.. daddy ckp dia x kan potong janggutnya selagi dia x dpt tukar balik penang, siap buat ala2 bob marley lagik..
daddy keja kat sepang masa ni
tgk la dengan speknya yg senget terpijak dek ellesya


rasanya masa ni ellesya 6 ke 8 bln kot..



& masa tue ellesya belum pon lagi cukup setahun..
mmg ari2 daddy sgt2 merindui ellesya
sebulan sekali baru dpt balik dsbbkan kekangan kerja..

ehem4x.... apa yg suprizenya dari daddy??? 


balik ja dari kerja ptg tue, mmg jarang sgt2 asben mintak tolong kuaqkan stokin dia dr beg sbb slalu ada d kakinya cuma ptg tue lain cikit

Nasir : Ayg, tolong bawak kuaq sat stokin dlm beg laptop tue
Nureen : (dlm hati ) ishh slalu bwk kuaq sndri ja..
Nasir : cepat la sat g busuk plak beg tue...
Nureen : mmm.. ok

bila buka beg depan blkg cr x dak pon

Nureen : mana??? x dak pon (sambil tgk asben)
Nasir : senyum jek

masa ni mmg dh nmpk beg pacific ni tp dh ckp stokin busuk so cr stokin la, tetiba teringat.. mmg tue la tektik asben bila belikan adiah utk nureen hehehhe.... tersenyum sndrik...

tq da.. emuah (dpt la 1 kucupan terima kasih)



agak2 apa ya??
dah dpt teka ka??


my fvret brand


tersenyum sbb dah dpt agak apakebendanya..


ellesya hanya memerhati gelagat kami 2 sambil meratah ikan siakap stim halia..

 perggghhh.... tgk terus jatoh cinta..


bhgn dlmnya


tmpt isi on costnya....


tmpt utk coinnya


dan ni wallet lama nureen
asben belikan jgk
rasanya masa ni baru beberapa bulan kawin dia belikan
dlu kami sedondon tp wallet asben dh ilang tinggal nureen jek pakai lagi


dah selamat terisi semua kad2 yg ada.. hehehhe...
kad bank banyak jerr tp duit dlmnayerrr hehehhehe ;p

esoknya b4 p keja

Nureen : da, ayg nk ckp jujur ni
Nasir : ok
Nureen : da.......... lupa ka aaa (x dan nk abeskan ayat asben potong)
Nasir : da x lupa, da tau ayg mmg x suka pakai wallet yg panjang tapi da nk tgk ayg nmpk ladies sbb tue da belikan jugak.
Nureen : mmg ayg x suka pakai wallet pjg tp bila tgk ja wallet tue terus berubah, mmg suka sgt.. myb sbb clr & design dia kot.. tq so much.. (1 kucupan syg melekat d b**** heheheh )
;p


*nureen tanya adiah ni sempena apa? asben ckp mmg dia dh lama nk tukar wallet nureen tue cuma tunggu badget jekk ;P


jom click3x banner ni


sheardour collection
@ d FB shera samsudin


Comments

Anonymous said…
pernah dpt purse jenama yang sama dr husband sempena birthday gak..tp masa tu blm kawin lg..time tunang
Anum said…
hai nureen
syoknya....happy b'day
selamat menyambut hari raya aidiladha
semoga perjalanan anda selamat
mamalieyna said…
aduuh jeles2x...hee~

syoknye dpt surprise camni..lalala..

waah lama jugak berjauhan dl ye..mesti menduga ke'rinduan' kan..hee~
mamalieyna said…
ooh..lupa lak..selamat hari raya n thanks tolong k.imah semalam ye..siap tepon eina lg, sungguh2 menghargai..thanks sesangat~
mamalieyna said…
ooh..lupa lak..selamat hari raya n thanks tolong k.imah semalam ye..siap tepon eina lg, sungguh2 menghargai..thanks sesangat~
KhaiRin said…
hadiah birthday ka?
happy birthday...
cantik kaler tu..
el said…
guess lagi..perghhhhh
romentik tul korg ni
el said…
nureen...ari kamis mgu dpean hang free x?nak g lunch kt dave deli...gie and wantie join..nti rojer aku kt YM k
|| NaFiRaa || said…
canteknye purse nureen tuhhhh... jelesssss!!!!!
kasihredha said…
so sweet
bestkan dpt hadiah dr suami :)
ala keciknya elly waktu tu...comel je
Bui Junaidi said…
wah seronoknya..bertuah dpt suami mcm tu..tp gmbr janggut tu mmg seram lah..hihihi
Nens Collection said…
wahh..so sweet..
cantik nureen..mmg gojes..hehe
eB ezrin said…
sweet, mmg sgt2 cantek, eB pn suker :)
elly dh ok yer? alhamdulillah... men msg tadi ms mtg. hik3
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA dari kami yer :)
Salina@IbuAqil said…
Comel elly!! :D Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D
Myra Jay said…
Wahhhh so sweet :)

Bestnyer dapat hadiah kejutan dari suami :-)


**Nureen nak rasa kuih APOM tu kena la mai rumah, hehee**
wantie said…
adusss.. tetiba teringat purse sendiri yang dah buruk. hiksss. Chinese New Year baru nak tukar kot...

Amboi.. ni yang jelez ni.
Imah Dinor said…
btuahnya badan....mmg sgt2 jeles ni.....romentiknya.....sgt2 terima kasih sbb nureen berusaha betul2 nak selamatkn blog imah smlm...sorry lambat terjah...imah krj pagi.....

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017