Friday, November 4, 2011

s.u.p.r.i.z.e dari daddy

SALAM

gerun x tgk muka daddy kat bawah ni???
wakakakkaaaaahhhh.....


tahun 2009
masa ni daddy mmg tgh serabut 
sbbnyerr kami masih berjauhan.. daddy ckp dia x kan potong janggutnya selagi dia x dpt tukar balik penang, siap buat ala2 bob marley lagik..
daddy keja kat sepang masa ni
tgk la dengan speknya yg senget terpijak dek ellesya


rasanya masa ni ellesya 6 ke 8 bln kot..



& masa tue ellesya belum pon lagi cukup setahun..
mmg ari2 daddy sgt2 merindui ellesya
sebulan sekali baru dpt balik dsbbkan kekangan kerja..

ehem4x.... apa yg suprizenya dari daddy??? 


balik ja dari kerja ptg tue, mmg jarang sgt2 asben mintak tolong kuaqkan stokin dia dr beg sbb slalu ada d kakinya cuma ptg tue lain cikit

Nasir : Ayg, tolong bawak kuaq sat stokin dlm beg laptop tue
Nureen : (dlm hati ) ishh slalu bwk kuaq sndri ja..
Nasir : cepat la sat g busuk plak beg tue...
Nureen : mmm.. ok

bila buka beg depan blkg cr x dak pon

Nureen : mana??? x dak pon (sambil tgk asben)
Nasir : senyum jek

masa ni mmg dh nmpk beg pacific ni tp dh ckp stokin busuk so cr stokin la, tetiba teringat.. mmg tue la tektik asben bila belikan adiah utk nureen hehehhe.... tersenyum sndrik...

tq da.. emuah (dpt la 1 kucupan terima kasih)



agak2 apa ya??
dah dpt teka ka??


my fvret brand


tersenyum sbb dah dpt agak apakebendanya..


ellesya hanya memerhati gelagat kami 2 sambil meratah ikan siakap stim halia..

 perggghhh.... tgk terus jatoh cinta..


bhgn dlmnya


tmpt isi on costnya....


tmpt utk coinnya


dan ni wallet lama nureen
asben belikan jgk
rasanya masa ni baru beberapa bulan kawin dia belikan
dlu kami sedondon tp wallet asben dh ilang tinggal nureen jek pakai lagi


dah selamat terisi semua kad2 yg ada.. hehehhe...
kad bank banyak jerr tp duit dlmnayerrr hehehhehe ;p

esoknya b4 p keja

Nureen : da, ayg nk ckp jujur ni
Nasir : ok
Nureen : da.......... lupa ka aaa (x dan nk abeskan ayat asben potong)
Nasir : da x lupa, da tau ayg mmg x suka pakai wallet yg panjang tapi da nk tgk ayg nmpk ladies sbb tue da belikan jugak.
Nureen : mmg ayg x suka pakai wallet pjg tp bila tgk ja wallet tue terus berubah, mmg suka sgt.. myb sbb clr & design dia kot.. tq so much.. (1 kucupan syg melekat d b**** heheheh )
;p


*nureen tanya adiah ni sempena apa? asben ckp mmg dia dh lama nk tukar wallet nureen tue cuma tunggu badget jekk ;P


jom click3x banner ni


sheardour collection
@ d FB shera samsudin


17 comments:

Fitri Senin said...

pernah dpt purse jenama yang sama dr husband sempena birthday gak..tp masa tu blm kawin lg..time tunang

Anum said...

hai nureen
syoknya....happy b'day
selamat menyambut hari raya aidiladha
semoga perjalanan anda selamat

mamalieyna said...

aduuh jeles2x...hee~

syoknye dpt surprise camni..lalala..

waah lama jugak berjauhan dl ye..mesti menduga ke'rinduan' kan..hee~

mamalieyna said...

ooh..lupa lak..selamat hari raya n thanks tolong k.imah semalam ye..siap tepon eina lg, sungguh2 menghargai..thanks sesangat~

mamalieyna said...

ooh..lupa lak..selamat hari raya n thanks tolong k.imah semalam ye..siap tepon eina lg, sungguh2 menghargai..thanks sesangat~

KhaiRin said...

hadiah birthday ka?
happy birthday...
cantik kaler tu..

el said...

guess lagi..perghhhhh
romentik tul korg ni

el said...

nureen...ari kamis mgu dpean hang free x?nak g lunch kt dave deli...gie and wantie join..nti rojer aku kt YM k

|| NaFiRaa || said...

canteknye purse nureen tuhhhh... jelesssss!!!!!

kasihredha said...

so sweet
bestkan dpt hadiah dr suami :)
ala keciknya elly waktu tu...comel je

Bui Junaidi said...

wah seronoknya..bertuah dpt suami mcm tu..tp gmbr janggut tu mmg seram lah..hihihi

Nens Collection said...

wahh..so sweet..
cantik nureen..mmg gojes..hehe

eB ezrin said...

sweet, mmg sgt2 cantek, eB pn suker :)
elly dh ok yer? alhamdulillah... men msg tadi ms mtg. hik3
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA dari kami yer :)

Salina@IbuAqil said...

Comel elly!! :D Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D

Myra Jay said...

Wahhhh so sweet :)

Bestnyer dapat hadiah kejutan dari suami :-)


**Nureen nak rasa kuih APOM tu kena la mai rumah, hehee**

wantie said...

adusss.. tetiba teringat purse sendiri yang dah buruk. hiksss. Chinese New Year baru nak tukar kot...

Amboi.. ni yang jelez ni.

Imah Dinor said...

btuahnya badan....mmg sgt2 jeles ni.....romentiknya.....sgt2 terima kasih sbb nureen berusaha betul2 nak selamatkn blog imah smlm...sorry lambat terjah...imah krj pagi.....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011