Thursday, November 3, 2011

hari itueww dlm sejarah... (>_<)

SALAM

11.10 malam 02/11/11
ellesya muntah2 masa tgh tidoq
b4 tdoq dia ada mengadu kat nureen sakit perut
dah tarok tiger balm
awalnya pon mkn cikit ja.. myb perut msk angin
klau hari ni x ok jgk nureen myb balik awal
hope ellesya ok hari ni..

hari ituewww dalam sejarah...
hehehhe.. agak2nya apa ya??
mmg dlm sejarah
kami p KL dari Penang balik hari.........
kuaq dr umah dlm 6.15pagi balik dari sana dlm 10malam
mmg x pernah buat pon
b4 ni klau p sana pon at lease akan tdoq jgk semlm
tp dsbbkan cuti nureen dah abes so terpaksa la blk mlm tue jgk
sbb ahad bleh la rest2 kat umah x la penat sgt bila keja isnin nyerr :)

kami tumpang mandi & smbhyg kat umah sepupu asben di sungai buluh
gerak dari Meru dlm pkl 7.30mlm
jom layan xtvt ellesya sblm kami bergerak balik..


mmg kamcinglah ngan kakak lisya
kebetulan baju plak sama clr..





dok geletek kakak lisya tgh main plak



wat mcm papan jongkang jongkit plak ;p


huiissshhh... ellesya dah marah la...
sbb daniel & haikal dok bertekak pasal haikal main tipu hahhahaa...



ditariknya plak rambut kakak lisya..


akhirnya ellesya jadi juri yerr ;)


juri dh gosok2 mata.. mengantok la tue..


b4 balik sempat lagi pose kat moto ni..
comel la moto ni.. gaya mcm pandai bwk jerr..


jgn jd minah rempit sudah pasni yerr...

*abes sudah crita kami di KL weekend lepas..


Jom click3x kat banner ni


sheardour collection
@ d FB shera samsudin



15 comments:

Myra Jay said...

Myra penah buat jugak p KL balik hari..

Kitorang p kenduri kawen :-)


**Ellesya ada gaya bawak motor, tp jangan rempit plak bila besaq nanti na :)

Salina@IbuAqil said...

Kamipun selalu jgk buat keje camni.. P KL blk hari.. P Penang blk hari.. Tp kira Nureen lg hebat dari Penang ke KL blk hari.. Uishhhh!! Jauh tu.. ;) Ada gaya si elly nek moto.. ;D

Anum said...

anum pun pernah buat cm tue
comelnya si kecik atas motor..
cute je

dinor's family said...

kami xpenah wat ler dr kl blk ari ke sik...jauh tu....selalu blk kg btolak mlm dlm 8mlm kul 2,3 pagi smp ler...cantik model moto jgn jd minah rempit tau..jd model moto GP leh ler...he..comei jer...syok raya haji blk sik lg...

KhaiRin said...

mcm ye ye je bw moto tu hehehe

nanakimie said...

ada style lah elesya bwak motor tu..hehe...

el said...

kalo gilir2 drive ok lah..xdelah letih..tp laki aku sllu gak buat cm ni..dah biasa dah

LYAfrina said...

moga elly dah ok yer... get well soon dear...

waaahhh... elly merempit ni..wk aksi ape tu?/

wantie said...

Kalau kak t memang tak pernah buat cam tu. Bukannya apa risau jugak sebab kalau dah letih pas tu nak drive pulak. Bimbang apa apa jadi on the road.

wantie said...

Kalau kak t memang tak pernah buat cam tu. Bukannya apa risau jugak sebab kalau dah letih pas tu nak drive pulak. Bimbang apa apa jadi on the road.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

moga cepat sembuh elly..

Mcm betul jer elly bawa motor tu..jangan merempit tau.. ^_^

eB ezrin said...

xper rempit.. leh geng auntie :)
ps: slamat hari rayer aji (",)

Cho Zila said...

mungkin ramai yang buat kot tapi kalau gi satu dua tempat kira okler ni mst gi KLtu ronda merata sebab dengar sg buloh klang.. belum lagi siangnyer entah gi mana memang penat esp der budak2kan...

Nens Collection said...

ya allah..comelnye elleysha naik motor tu..muka fotogenik giler..cayalah ellesya..

bobiedanbad said...

comelnya budak Elly, manja dengan semua org ye....auntie like

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011