Wednesday, November 2, 2011

bila hari makin panas

SALAM

masih crita kami di MERU

bila cuaca makin panas
BIL nureen ajak g lepak2 Mcd
kami terjah McD Puncak Alam dekat ngan Uitm Cawangan Puncak Alam



juz lepak2 pekena fries


ni yg baru.. ala2 nugget sedap..


dan icecream


ni wajib la...
walaupon berkebaya x menghalang utk ellesya mengganas


abes terselak kain dia..


merangkak plak dia...
puas ellesya bermain.. kami lepak hampir sejam lebih pastu baru kembali ke umah kndri


apa yg merunsingkan ellesya ni??
*
*
*
*
*
*
*
*
*

taraaa....


ellesya pon nak karaoke jugak...
yeaahhhh... cayalah


dpt jugak dia pegang mic tue
duduk sebelah ayong anak sedara asben
ayong penyumbang suara terbanyak ptg tue
mmg suara ayong sedap..


uiikkk... betoi ka ellesya nyanyi tue??
hehhehe bila nureen dekatkan telinga ropany2 dia dok nyanyi lagu
"no body But U" ;P


mcm betul jek ellesya nyanyi ptg tue..


lagu nyanyi ella yg ayong bawak
lupa plak tajuknya...


huiii ellesya pon berdiri.. sbb lagu ke 2 tue tinggi cikit.. nak kena tarik dlm2..


org dah duduk ellesya still nak berdiri lagi..


dah lewat petang b4 pelamin depa nk kemas2 sempat la kami bergambar
dari atas BIL, pasangan pengantin, daddy 
bawah plak nureen ellesya & MIL


kerusi pelamin dah diangkat tinggal stage jekk..
kami berposing atas stage plak
jom layan aksi posing dari ellesya




eyeliners dh makin hilang ellesya dok sapu.. ehhehe



ehhehe.. org lain asyik dok posing ellesya bersungut lapar nak mkn kropok tue
sbb dia tak mau mkn nasi tadi sbb tue la lapar..


klau guna DSLR sure dah cantik gambo ni.. 


dah penat berposing.. last kot utk senja tue..


bila dah mls posing ellesya plak jd photoG
mula la candid sana sini
so salah 1 gambo yg dia candid...


nureen yg dh fenat.. duduk pon nmpk longlai jekk
tapi x wat keja apa pon juz dok control pergerakkan ellesya ja takut tersasar..
hehhhee
& ayong dengan cameranya... byk pic yg dia snap lawo2..
klau dpt dr ayongnya camera kan best :)

*hari itueww dlm sejarah.. apa yg dlm sejarahnya tgu n3 esok yerr :)
*hari ni nureen p BM lagik.. ada staff dari zone nak msk unit nureen so ada la perjumpaan cikit.. :)


jom click3x banner ni


sheardour collection
@ d FB shera samsudin


18 comments:

mama tisya said...

tk try lg yg mcm nugget br tu..wah ellesya nyanyi ye

eB ezrin said...

berayuan smbil bernottian mmg klas.. cayalah elly :)

kasihredha said...

elly sungguh comey memakai kebaya..

Fitri Senin said...

Salam perkenalan...
Adakah gadis cantik dan comel itu anak u..
Sangat gorgeous..dah la pandai bergaya.. budak bijak ni..
Singgah sini.. =)

dinor's family said...

suka tgk elly pandai bgaya...

Anum said...

sedapnya mcd tue..
amboi2 si kecik pun nak karoake

♛ Dea Arematt ♛ said...

wahh..pakai kebaya pun leh main??.. hehe

KhaiRin said...

pengganti wondergirl ke ellisya?

Salina@IbuAqil said...

humboi anak dara sorang ni.. bkn main lg dia.. ratu kebaya sggh.. :D kalak mak dara.. hik3!!

Nens Collection said...

ellesya paling comel kt situ..alahaiii comelnye die..x puas tengok!

LYAfrina said...

nmpaknyer..nureen kna cari dslr ni.. blh ambik pic elly posing2..nmpak dia pon suka posing tu..

el said...

ellysha ni mmg kaki posing..ape pun dia voleh kan...anak2 aku sori lahhh hahahah

Bui Junaidi said...

mmg seronok tengok gelagat dia

bobiedanbad said...

suka tengok gelagat si comel Elly ni...

|| NaFiRaa || said...

amboi.. kecik2 dh pandai karaoke yer.. lepas nih leh ajak mami test suara plak eh..

wan nurul hezrina said...

eeeiiii muah muah..geramlh nengok ellysha nie..cumil kebaya tuh..geram nengik dier.pndai posing jugak

Myra Jay said...

Ellesya dah biasa berkebaya tu yg tak membataskan pergerakan dia nak bermain.. :)

Tringin nak dengaq elly nyanyi lagu Nobody But U tu :)

saye, anish jamil. said...

mak su nak gambar ellesya hari kenduri tu ka? mak su hantar alamat email mak su dekat nurulanis.mj@gmail.com
nanti ayong hantar kat maksu. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011