Tuesday, November 22, 2011

kesayanganku

SALAM

(n3 mmg autopublish la yerr)
nureen masih lagi syibok ngan audit sirim nih
sebenarnya unit nureen ni terselamat daripada audit
tapi terkena jgk tempias2x maksudnya kena standby
sbbnya unit nureen ni wat maintenance utk TM
so klau dari exchange zone x ok
makanya sirim akan cari la unit kami nih huhuuu....
mmg byk sgt nk kena update.. udah lerr yg nak updatenyerr berapa kerat jerr

semalam mmg x sempat berBW
maaf yerr kwn2.. sng2 nureen terjah InsyaALLAH
nureen plan 24 & 25 ni cuti
sbb malam ni nak jemput mak & abah kat airport penang
pulang dari mengerjakan Haji di Mekkah..
moga selamat sampai.. AMIN

sementara nureen syibok melayan file2 ISO yg berlambak ni
jom kita layan kesayangan ellesya ni

walaupon rabbit tue hanyalah mainan
tapi ellesya mmg suka & sayang sgt2
klau nureen ke sape2 terjatuhkan rabbit tue silap hari bulan ellesya boleh teriak tau

 baru bangun tdoq terus layan madagascar

suka bila nureen asyik snap gambo dia with kesayangan dia tue

erat dia peluk rabbit
klau rabbit tue real x dpt la peluk gini hehehhe ;p

alooo bucuk2 ni

oppsss tersexy sudahh... asyik sgt la tue tgk cartoon ;p


jom click3x banner ni
sheArdour collection
@ d FB shera samsudin


12 comments:

Myra Jay said...

Itu petanda Ellesya perlukan adik untuk dia bermain...heheeee

el said...

sayang beno dia ngan rabbit tu
a'ah betul kata myra jay perlukana dek
tp xde rezeki kan..xpe2 pelan2 kayuh

fieda said...

btul la nurren..tanda2 yg dia nak kan kwawan..apalagi cepat2 la way projek usahasama...hahahaha

Bui Junaidi said...

kira bantal busuk dia la ni..

Imah Dinor said...

good girld ...xde kwn ye...kwn ngan rabbit pun xpe la....

eB ezrin said...

alahai budak mucuk... comel sgt2... i lioke...
:)
ps: biler la dpt jumper lagi yer?

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. macam bantal bucuk dah.. kalo anis dia sibuk ngan kain lampin dia.. skrg geng lah ngan delisha.. 2 2 kena ade lampin bila nk tido..

MamaEma said...

ekceli nak peluk adik tu...hehehe

sini pun audit nak dtg..nak check fail meja..

wantie said...

Sama la mcm Amirul. asal bangun pagi je ngadap kartoon.

bila time iklan je, baru dia godek godek si Dania tu.

wan nurul hezrina said...

alahai cumilnya.merah tak suka main anak patung.suka wat sepah,lompat2 n nyanyi jerk.belipun dia tak main

wahida said...

rasa nak cium je si ellesya neh..gerrrammm!!

kasihredha said...

sayang betul elly pada rabbit tu ye

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011