kesayanganku

SALAM

(n3 mmg autopublish la yerr)
nureen masih lagi syibok ngan audit sirim nih
sebenarnya unit nureen ni terselamat daripada audit
tapi terkena jgk tempias2x maksudnya kena standby
sbbnya unit nureen ni wat maintenance utk TM
so klau dari exchange zone x ok
makanya sirim akan cari la unit kami nih huhuuu....
mmg byk sgt nk kena update.. udah lerr yg nak updatenyerr berapa kerat jerr

semalam mmg x sempat berBW
maaf yerr kwn2.. sng2 nureen terjah InsyaALLAH
nureen plan 24 & 25 ni cuti
sbb malam ni nak jemput mak & abah kat airport penang
pulang dari mengerjakan Haji di Mekkah..
moga selamat sampai.. AMIN

sementara nureen syibok melayan file2 ISO yg berlambak ni
jom kita layan kesayangan ellesya ni

walaupon rabbit tue hanyalah mainan
tapi ellesya mmg suka & sayang sgt2
klau nureen ke sape2 terjatuhkan rabbit tue silap hari bulan ellesya boleh teriak tau

 baru bangun tdoq terus layan madagascar

suka bila nureen asyik snap gambo dia with kesayangan dia tue

erat dia peluk rabbit
klau rabbit tue real x dpt la peluk gini hehehhe ;p

alooo bucuk2 ni

oppsss tersexy sudahh... asyik sgt la tue tgk cartoon ;p


jom click3x banner ni
sheArdour collection
@ d FB shera samsudin


Comments

Myra Jay said…
Itu petanda Ellesya perlukan adik untuk dia bermain...heheeee
el said…
sayang beno dia ngan rabbit tu
a'ah betul kata myra jay perlukana dek
tp xde rezeki kan..xpe2 pelan2 kayuh
fieda said…
btul la nurren..tanda2 yg dia nak kan kwawan..apalagi cepat2 la way projek usahasama...hahahaha
Bui Junaidi said…
kira bantal busuk dia la ni..
Imah Dinor said…
good girld ...xde kwn ye...kwn ngan rabbit pun xpe la....
eB ezrin said…
alahai budak mucuk... comel sgt2... i lioke...
:)
ps: biler la dpt jumper lagi yer?
|| NaFiRaa || said…
hehehe.. macam bantal bucuk dah.. kalo anis dia sibuk ngan kain lampin dia.. skrg geng lah ngan delisha.. 2 2 kena ade lampin bila nk tido..
MamaEma said…
ekceli nak peluk adik tu...hehehe

sini pun audit nak dtg..nak check fail meja..
wantie said…
Sama la mcm Amirul. asal bangun pagi je ngadap kartoon.

bila time iklan je, baru dia godek godek si Dania tu.
alahai cumilnya.merah tak suka main anak patung.suka wat sepah,lompat2 n nyanyi jerk.belipun dia tak main
wahida said…
rasa nak cium je si ellesya neh..gerrrammm!!
kasihredha said…
sayang betul elly pada rabbit tu ye

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017