Friday, November 18, 2011

membesar bagaikan J.U.A.R.A

SALAM

3 hari bersengkang mata siapkan report
hope ari ni nureen dapat berBW sampi lebam hehehe..
tp x leh jgk, sbb bos baru masuk keja semalam
nak audit file ISO plak
tp nureen pkl 10 pg jap g ada appoiment ngan doc gigi
nak g cuci2 sikit hehehee...

jom layan ellesya membesar bagaikan juara
rindu ngan bau ellesya masa bb


usia lebih kurang sebulan

rambut ellesya tumbuh start dari tgh mcm trojen hehhehe

ellesya di usia 6 bulan

bawak g kedai sunroof

tgh tunggu bas daddy dari KL

dalam popular gurney plaza

PG gurney plaza..

dalam jusco queensbay

kat Giant

OTW nak p queensbay

dalam jusco queensbay

di rumah, tgh khusyuk main piano

rindu daddy baru balik dari KL

dan skrg ellesya dah 3 tahun
dah pandai pok pet2 kat kami 2 hahhaha

masa wedding adik & abg


jom click3x banner ni 


@ d FB shera samsudin


18 comments:

fieda said...

muka ellesya byk berubah..makin tomey...:)
pasni blh la nureen kasi dia adik..dah beso anak dara nureen ni..blh hrp dah..

Anum said...

best kan ada kenangan membesar nie sis

::NureeN:: said...

fieda :
:) tersenyum kan tgk tumbesaran anak2.. alhamdulillah ada sesetengah benda dah bleh diharap

Anum :
a'ah.. dpt imbau gini mmg menggamit rindu

eB ezrin said...

dari boyish 2 so girlie. suker tgk. sayu raser kan? cepatnyer ms berlalu :)

Cho Zila said...

memang banyak perubahannyer.. semakain comel dan ayu... besar bagai juara...

Nens Collection said...

fasa perubahan yg comel-comel..
kalo dh rindu bau baby tu..boleh dh tuuu..hehe

Myra Jay said...

Comelnyer..

Muka Ellesya dari baby smpai beso sama je..

Kat mata tu kot ;)

el said...

aikk dulu2 ellysha cam boy plak
tp dah besor npk dah girly dia tu hehehe
ms kecik tembam gak dia ni eh

anak2 membesar ni..makin besar mkin pokpek kdg2 kita x larat nak layan hahaha

wan nurul hezrina said...

cumilnya dier.masa tecik2 kadang nampak mcm budak laki.......sbb rambut dier stylo gitu=)betul mcm kata el tuh.

but now bila dah anak dares..mmg cun abes=)

Bui Junaidi said...

tembamnya dia ms baby...rs mcm nk gomol2 jer..hihi

wantie said...

Dah boleh la tu nak kasi adik tul ellysya.hiksss.

mcm kak t. muka Dania sebijik mcm Amirul masa kecik kecik.hahaha

Mana tau nanti adik elly pun leh sebijik mcm muka dia.

KhaiRin said...

rs kejap je ellysya da bsr kn?
bla agk nyer ellysya bleh pegang baby br? ;-)

IntaNBerliaN said...

alahaiii syok je tgk gambar dari kecik hingga besar..

mmg rindukan bau bdn ank ms kcik2.. wangi..

mamalieyna said...

comelkan...nnti kalau adik elly boy camna lak ghupe..cepat2 kasi adik kt elly..hehe~

sesekali imbau n view pic anak dolu2 mmg best, eina sllu wat gitu gak..ihiks..

Salina@IbuAqil said...

alolololo comeinya.. aduhai anak, cpt sggh kau membesar.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dari kecik elly memang comel..nnt besar cute ni..jd rebutan.. ^_^

Ros said...

Salam,

Terasa cepat sungguh anak2 ni membesarkan...dalam dok tengok hari2 ja..Comel sungguh ellesya ni..mata bulat,gebu ...

|| NaFiRaa || said...

rindu bau baby??? hehehe.. dh boleh dah tambah bilangan ahli keluarga tuh.. kikiki

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011