Friday, November 11, 2011

Dave Deli wit Bloggers

SALAM

semalam... plan punya plan akhirnya menjadi
yg nureen risau nureen yg x dpt join sbb keja nureen ni x menentu
tp dsbbkan bos pon cuti nureen try adjust
so bleh la join
dah lama x berjumpa tapi kali ni zura x dak sbb zura masih dlm pantang ;)

kami berjumpa di queensbay
lunch kat Dave Deli
jom kita layanzzz......


chicken chop ni el punya
chicken chop ni plak wantie punya
dan chicken chop ni gie punya
speggthi meetball ni fea punya
fea member nureen satu opis

mix grill ni nureen punyeeeeeee....

honey lemon nureen & fea..
wantie rasanya fresh orange kot nureen x sure la hehhhe

green tea ni el punya
Dan coke gie punya lupa plak nureen nak snap
sori yerr gie

khusyuk tol gie & wantie
soang dok layan tepon.. msg yg tersayang kot
soang lagi nikmat tol layan freash orangenyerr...


ni lah kami...
dari kiri nureen, el, wantie & gie


lagi kami yg control ayu
hehehhe

gambo ehsan dari el

yg berbaju hijau tue la fea member nureen 1 opis.. ;)
kami borak2 sampai pkl 1.30ptg
pastu mula la gerak balik
tapi kami singgah jap kedai assesories carikan barang utk ellesya tapi x dak la huuuu....
b4 kami bangun sempat gak nureen snap pic lemon ni...

lemon yang masam dicampurkan ngan honey mmg sedap
bleh try kat umah...


jom click3x banner ni


@ d FB shera samsudin



 

19 comments:

eB ezrin said...

arrrrrrrr jeles3 :)

Imah Dinor said...

syokkkk weh...

Nens Collection said...

bestnye dpt kumpul ramai2 camtu..;)

el said...

lenkali kita geder2 lagi
ada kwn yg x dpt join..sape lagi hahahaha
mmg best smpi x cukup ms

mamalieyna said...

dapnye...tmbh best mkn ramai2 camni.>^_^

wantie said...

hehehe... memang best. kak T sempat rembat 2 headban untuk Dania kat kedai accessori tu.

kak t minum orange lassi, bukannya fresh oren. hehehe langgar pantang.

Gieyana said...

mmg best jumpa kan although kejap jer..me still lepak kt situ lg psl jumpa member satu opis..dkt kul 2 br blah..eeke..
owhh ai punya air tue ais lemon tea lah..x suka air gas..hurmss..x suka ai punya chicken tue psl ms order tue minta drumstick..tp malas nk tukar dh..:P

KhaiRin said...

jd cm JJCM la plak ye

tiefazatie said...

wah..sedapnya sis..hee

btw..sis try la klik link forgot password..nt die bg password baru kt email..nt dh login balik..sis tukar la password tue..

kalu xsilap ifa la..ada tue link yg forgot password..=)

Anum said...

syoknya

-fieda- said...

amboi sedapnya gambor2 makann tu..

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. bestnye.. sonokkan kalo dapat kumpul ramai2 cam tuh.. meriah jek.. macam2 citer keluar..

wahida said...

jumpa ngan kawan blogger mmg best..
harap aku ada peluang jumpa ko satu hari nnt...amin...

bobiedanbad said...

bestnya dpt keluar dengan kawan2 blogger

MamaEma said...

sedapnya makanan semua tu

Yan said...

TQ sudi singgah..

dah lama sangat tak makan kat resto ni..

Ros said...

Salam,

Aduh...semuanya sedap2 belaka tak tau nak pilih yang mana ni....

QUEENPINK said...

spagetti meatball...sedap..

Cho Zila said...

ooo best jumpa ngan kawan2 blog yerk .. mesti rasa cam dah kenal lamakan... maalumler saling berkomen2...
Dave deli lama tak gi situ yerk... sedap buatku teringinjer...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011