Wednesday, November 16, 2011

wordless wednesday

SALAM

A.l.h.a.m.d.u.l.i.l.l.a.H








* 1st time nureen WW, lunch ni g klinik jap :)

******************************************************************************

kawan2
nureen terima sms dari lya semalam
lya dimasukkan kehospital petang semalam
lya pengsan dirumah, nureen tak pasti hospital mana
sesedarnya lya dari pengsan lya sms nureen untuk minta tlg inform pada eB berkenan headernya..
mohon kawan2 sama2 kita mendoakan kesejahteraan & kesihatan buat sahabat kita lya @ alyani amran
blog lya bagi yg ingin mengenali beliau

lya bersama anak tersayang nur fasya afrina ;)

Nureen doakan moga lya cepat sembuh & sentiasa dilindungi olehNYA.. AMIN

*******************************************************************************


jom click3x banner ni


sheArdour collection
@ d FB shera samsudin


jom join
Korean giveawaY


17 comments:

eB ezrin said...

hah? sdr2 trus srh inform eB? alahai...
hope lya cepat semboh, risau dgr...
ps: like ur new editing style. :)

Myra Jay said...

Smoga Lya Afrina cepat sembuh ye.. Risau tul dengar..


p/s : Myra wish Good luck untuk yg join GA Nureen tu :)
InsyaAllah kalau sempat myra join ye.. Dah lama tak berCGL nieh :)

sue zainun said...

sampaikan salam saya pd Lya ye kalau ketemu..moga2 lya cepat sembuh..insyaallah..

Nens Collection said...

emmm..best jagung ellesya kuning jekk..mest manis..

buat lya..semoga cepat sembuh..

Anum said...

bestnya jagung
suka sangat makan jagung

Salina@IbuAqil said...

Uishhh!! Suka jagung yer.. :D Ya Allah Nureen.. Nasib nureen inform pasal Lya.. Moga Lya dilindungi Allah swt.. AmiN!! Ina nak no phone dia le Nureen kalo nureen ada.. Email ina bleh dear? emienaqil@gmail.com

KhaiRin said...

dia pengsan sbb apa?
semoga lya cpt sembuh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye elly makan jagung.. ;)

hah..terkejut dengar berita Lya ni..
patutlah dia sunyi jer..moga Lya cepat sembuh..sama2 kita doakan untuk dia..

Nad @ MamaZakwan said...

moga lya cepat sembuh
patut la dah beberapa ari takde update dr dia...

el said...

sedapnya itu jagung
hope kwn kamo lya xde ape2 n sihat2 ye

Qhaifa Nur said...

nak cikit jagung...
moga rakan kita cepat sembuh..

Bui Junaidi said...

lentiknya bulu mata..

harap2 kawan nureen tu cepat sembuh yer..nnt update kenapa dia pengsan k

fieda said...

nak sikit jagung tu boleh...??
mata anak dara nureen ni memukau betul la..

serius terkejut dgr pasal lya ni..patut la dia tak update blog..
semoga lya cepat sembuh..

wantie said...

Tau tak dia pengsan sebab apa? harap harap cepat baik/sembuh.

Jagung yang begitu mengiurkan. nyum..nyum..

wahida said...

cantiknya mata.....

semoga lya cepat sembuh...terkejut dgr perkhabaran ni...

dear, FM baru pos tadi...huhu...
sori ye lambat, lagi satu nak say sori sbb FM kat Bali tak cantik sgt la....
ni dah habes cantak la ni pada aku...sob sob...

kasihredha said...

sedapnya jagung tu ...:)

wan nurul hezrina said...

lah yeker.nnt nak g lawat lya..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011