wordless wednesday

SALAM

A.l.h.a.m.d.u.l.i.l.l.a.H








* 1st time nureen WW, lunch ni g klinik jap :)

******************************************************************************

kawan2
nureen terima sms dari lya semalam
lya dimasukkan kehospital petang semalam
lya pengsan dirumah, nureen tak pasti hospital mana
sesedarnya lya dari pengsan lya sms nureen untuk minta tlg inform pada eB berkenan headernya..
mohon kawan2 sama2 kita mendoakan kesejahteraan & kesihatan buat sahabat kita lya @ alyani amran
blog lya bagi yg ingin mengenali beliau

lya bersama anak tersayang nur fasya afrina ;)

Nureen doakan moga lya cepat sembuh & sentiasa dilindungi olehNYA.. AMIN

*******************************************************************************


jom click3x banner ni


sheArdour collection
@ d FB shera samsudin


jom join
Korean giveawaY


Comments

eB ezrin said…
hah? sdr2 trus srh inform eB? alahai...
hope lya cepat semboh, risau dgr...
ps: like ur new editing style. :)
Myra Jay said…
Smoga Lya Afrina cepat sembuh ye.. Risau tul dengar..


p/s : Myra wish Good luck untuk yg join GA Nureen tu :)
InsyaAllah kalau sempat myra join ye.. Dah lama tak berCGL nieh :)
sue zainun said…
sampaikan salam saya pd Lya ye kalau ketemu..moga2 lya cepat sembuh..insyaallah..
Nens Collection said…
emmm..best jagung ellesya kuning jekk..mest manis..

buat lya..semoga cepat sembuh..
Anum said…
bestnya jagung
suka sangat makan jagung
Salina@IbuAqil said…
Uishhh!! Suka jagung yer.. :D Ya Allah Nureen.. Nasib nureen inform pasal Lya.. Moga Lya dilindungi Allah swt.. AmiN!! Ina nak no phone dia le Nureen kalo nureen ada.. Email ina bleh dear? emienaqil@gmail.com
KhaiRin said…
dia pengsan sbb apa?
semoga lya cpt sembuh...
sedapnye elly makan jagung.. ;)

hah..terkejut dengar berita Lya ni..
patutlah dia sunyi jer..moga Lya cepat sembuh..sama2 kita doakan untuk dia..
moga lya cepat sembuh
patut la dah beberapa ari takde update dr dia...
el said…
sedapnya itu jagung
hope kwn kamo lya xde ape2 n sihat2 ye
Qhaifa Nur said…
nak cikit jagung...
moga rakan kita cepat sembuh..
Bui Junaidi said…
lentiknya bulu mata..

harap2 kawan nureen tu cepat sembuh yer..nnt update kenapa dia pengsan k
fieda said…
nak sikit jagung tu boleh...??
mata anak dara nureen ni memukau betul la..

serius terkejut dgr pasal lya ni..patut la dia tak update blog..
semoga lya cepat sembuh..
wantie said…
Tau tak dia pengsan sebab apa? harap harap cepat baik/sembuh.

Jagung yang begitu mengiurkan. nyum..nyum..
wahida said…
cantiknya mata.....

semoga lya cepat sembuh...terkejut dgr perkhabaran ni...

dear, FM baru pos tadi...huhu...
sori ye lambat, lagi satu nak say sori sbb FM kat Bali tak cantik sgt la....
ni dah habes cantak la ni pada aku...sob sob...
kasihredha said…
sedapnya jagung tu ...:)
lah yeker.nnt nak g lawat lya..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017