opismate's wedding

SALAM

weekend kami di majlis perkahwinan budak opis nureen
kat kg jiran ngan umah jerr dlm 10minit smpi la
so asben ada hal nk repair keta kami yg ada masalah cikit
& kebetulan PIL nureen ada kat cini
so nureen ajak join skali
dan adiah hasil duit collection ada kat nureen
lupa nak snap adiah tue
so kami terjah majlis lepas zohor



ellesya : mana bird???
Nureen : bird dah terbang la...


ellesya : bird ada kat atas kot
Nureen : hehehe... mmmm


Nureen : jom kita makan
Ellesya : ellesya x mau makan nasi...

bila tgk MIL nureen mkn laksa ellesya mintak laksa kosong

Selamat Pengantin Baru
moga bahagia hingga ke anak cucu
opismate nureen pengantin laki tue..

Pelamin tersergam indah


nice.. :)


jom click3x banner ni

sheArdour collection
@ d FB shera samsudin


pssstttt ari ni myb bz cikit sbb ada audit sirim ;P

Comments

eB ezrin said…
kenaper gambor diff sizes dear?
KhaiRin said…
betul..cantik la kek tu.. lain drpd yg lain
Kakzakie said…
Pelamin sekarang memang besar-besar. Banyak haisan. Cantik...
Myra Jay said…
Cantiknya cupcake tu.... :)



Nureen, nanti datang komen lagi ye entry ni
http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html
kasihredha said…
elly makan laksa kosong je?

cantik sgt pelamin skrg ni kan:)
Nens Collection said…
cantik kek die..
pelamin tu kalah singgahsana diraja..mmg havoc..;)
Anum said…
cantiknya kek pengantin
Salina@IbuAqil said…
uiskkk elly dah survey2 utk hantaran dia nnt ker? hik3!! nak wat sangkar bird jgk ke yang?! ;D
Bui Junaidi said…
wah,pelamin dia..meriah..
nureen..sangkar tu dia letak apa?
wow..cantiknye kek tu.. ^^
Imah Dinor said…
dah msk time cuti sek ni...mmg byk majlis kenduri kawin kn...d taman rmh ibu pun ada ni...tp xjoin la...asal cuti je blk rmh rawang...xsabar nak pindah sbnrnya dah bosan dok kwsn bandar yg ari2 buzy ni...cantik pengantin.....
wantie said…
cantikknya pelamin tue.
kalau ada audit memang bz giler nak itu la nak ini lah nyamfah ai.
Qhaifa Nur said…
nampak grand betul majlis kawinnya..
suka cup cakenya..

selamat pengantin baru..
|| NaFiRaa || said…
sukanye tengok kek dia!!!

selamat beraudit nureen.. moga semua berjalan lancar k!
Fara said…
amboi..bercelak bagai si nureen tu yer..comel..x comot lak yer..
el said…
aku ahad lepas giler kentang 4 kenduri attend...ate org dh jemput wajib la dtg..jenuh mkn..mmg mlm tu kami semua berposa sunat hahahahaha :)

kek tu cantek sure sedap tu
lawalah pelamin dia.baju pengantinpun lawa..hantarannye semua guna sangkar ek?huh grand bangat

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017