Monday, November 21, 2011

opismate's wedding

SALAM

weekend kami di majlis perkahwinan budak opis nureen
kat kg jiran ngan umah jerr dlm 10minit smpi la
so asben ada hal nk repair keta kami yg ada masalah cikit
& kebetulan PIL nureen ada kat cini
so nureen ajak join skali
dan adiah hasil duit collection ada kat nureen
lupa nak snap adiah tue
so kami terjah majlis lepas zohor



ellesya : mana bird???
Nureen : bird dah terbang la...


ellesya : bird ada kat atas kot
Nureen : hehehe... mmmm


Nureen : jom kita makan
Ellesya : ellesya x mau makan nasi...

bila tgk MIL nureen mkn laksa ellesya mintak laksa kosong

Selamat Pengantin Baru
moga bahagia hingga ke anak cucu
opismate nureen pengantin laki tue..

Pelamin tersergam indah


nice.. :)


jom click3x banner ni

sheArdour collection
@ d FB shera samsudin


pssstttt ari ni myb bz cikit sbb ada audit sirim ;P

18 comments:

eB ezrin said...

kenaper gambor diff sizes dear?

KhaiRin said...

betul..cantik la kek tu.. lain drpd yg lain

Kakzakie said...

Pelamin sekarang memang besar-besar. Banyak haisan. Cantik...

Myra Jay said...

Cantiknya cupcake tu.... :)



Nureen, nanti datang komen lagi ye entry ni
http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

kasihredha said...

elly makan laksa kosong je?

cantik sgt pelamin skrg ni kan:)

Nens Collection said...

cantik kek die..
pelamin tu kalah singgahsana diraja..mmg havoc..;)

Anum said...

cantiknya kek pengantin

Salina@IbuAqil said...

uiskkk elly dah survey2 utk hantaran dia nnt ker? hik3!! nak wat sangkar bird jgk ke yang?! ;D

Bui Junaidi said...

wah,pelamin dia..meriah..

Syima ~Mama Kyra~ said...

nureen..sangkar tu dia letak apa?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..cantiknye kek tu.. ^^

Imah Dinor said...

dah msk time cuti sek ni...mmg byk majlis kenduri kawin kn...d taman rmh ibu pun ada ni...tp xjoin la...asal cuti je blk rmh rawang...xsabar nak pindah sbnrnya dah bosan dok kwsn bandar yg ari2 buzy ni...cantik pengantin.....

wantie said...

cantikknya pelamin tue.
kalau ada audit memang bz giler nak itu la nak ini lah nyamfah ai.

Qhaifa Nur said...

nampak grand betul majlis kawinnya..
suka cup cakenya..

selamat pengantin baru..

|| NaFiRaa || said...

sukanye tengok kek dia!!!

selamat beraudit nureen.. moga semua berjalan lancar k!

Fara said...

amboi..bercelak bagai si nureen tu yer..comel..x comot lak yer..

el said...

aku ahad lepas giler kentang 4 kenduri attend...ate org dh jemput wajib la dtg..jenuh mkn..mmg mlm tu kami semua berposa sunat hahahahaha :)

kek tu cantek sure sedap tu

wan nurul hezrina said...

lawalah pelamin dia.baju pengantinpun lawa..hantarannye semua guna sangkar ek?huh grand bangat

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011