Tuesday, November 15, 2011

selera weekend

SALAM

hari ni nureen mencoba pelbagaikan saiz gambar
tapi masih perlu byk belajar ;)
sila la komen yerr tentang pengeditan gambo nureen ni ;p

jom kita layan selera weekend kami
pagi sabtu lps bersemangat nk masak daging korban
mulanya rasa nk wat sup tapi tetiba rasa x teringin plak
bila tanya pendapat daddy.. daddy kata terpulang nk msk apa
so bila teringat ari tue mkn daging black pepper kat umah eb
& kebetulan mmg dah lama x buat, so terus nureen tumbuk lada hitam :)
Daging black pepper without flash
Daging black pepper with flash
(gambar mana cantik hehehe )

soup carrot wit brokoli utk ellesya, masih berasap lagik..

bila dah kekenyangan ellesya mula bergambo sndri

bila dia sndri ambik gambo sambil pejam mata so nureen ckp ellesya tdoq k
&
terus ellesya tertidoq & nureen mulakan operasi menyenap gambo ellesya...



kuku kaki & tangan ellesya dh panjang, harus di potong ni

nyenyak tol dia tidoq

sapu tangan yg kat atas tue untuk ellesya sbb ellesya masih selesema..
dari pukul 5 ptg smpi pkl 8.30 malam ellesya tdoq & bila bangun terus ceria
nak naik horse katanya...
daddy jadi horse la jawapnyerrr sementara kami nak terjah queensbay

wahh ceria tol anak mummy & daddy ni


wajibkan belikan ellesya icecram baskin robbin ni

kami jugak terjah  J-Co
myb dah lewat so x byk pilihan

pink mmg sinonim ngan ellesya

comotnyerrr.... ellesya happy mlm tue

sebelum balik,  berehat sebentar d tepi kedai buku sementara nureen dok belek2 majalah yg x kan dibeli hehehee....


jom click3x banner ni


@ d FB shera samsudin

18 comments:

Nens Collection said...

comelnye ellesya tido..rs nk ciom2 pipi die tu..seronok tgk anak membesar kan..teletah die tu buat kite bahagia...

nureen,x teringin nk tambah bb ke?..hehe

mamalieyna said...

cantek je edit gambar... ^_^

suci murni wajah anak2 ni kan..tmbh2 bila time tido..tangkap syahdu nengoknye..

eB ezrin said...

kalo eB musti la yg pnjang sbb eB mmg suker gambor2 g2. my identity >_<

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye semua makanan ni.. ;)

Anum said...

cantik gambar2
sedapnya anum tgk semua makanan nie

KhaiRin said...

ellisya nmpk lbh cool n ceria bla pakai bj kaler ijau...siyes!

MamaEma said...

dah elok dr selsema tu yang ceria kan...

el said...

lama xmkn jco
aku daging korban tu sllu aku msk sup
lagi2 yg ada tulang tu..perghhh sedapppnya

|| NaFiRaa || said...

daging black paper tuh lagi menyelerakan bila x de flash.. trus rasa lapar bila tgk daging tuh..

wan nurul hezrina said...

get well soon ellesya..mcm merah n sofiapun ada selesma cket..nurulpun baru malam tadi makan daging black paper.mmg sedapkan?

wantie said...

gambo daging black pepper yang tanpa flash tu baru nampak realnya black pepper...

wahida said...

tanpa flash lagi cantik...

Salina@IbuAqil said...

inapun dah terTIRU identiti eB mst nak edit crop memanjang melintang.. :D suker.. :D Nureen masakan smua mabeles.. Aqil pun suka mkn donut pink strawberry ler elly.. :D

Myra Jay said...

Comelnyer ellesya tidoq... :)



Nureen rajin singgah QB, myra yg dekat pacific pun tak selalu terjah..hehehe

Imah Dinor said...

gambar tanpa flash lg cantik....imah tgh blajar edit gambar tp xmo mnjadi besar...kadang2 ikut templet gak kn....

Ros said...

Salam,

seronokkan boleh dok buat anak dan suami kita bahagia....sedap nampak masak daging tu...

mekchu said...

mana tak happy nye.. dah cukup tido kan..

mekchu cadangkan besarkan sikit saiz utk entry tu.. so that gambar tu tak de lah kacau ruang sebelah tepi tu.. gmbr besar best!!

tiefazatie said...

wah..best ellesya nie..mkn BR sokmo!heehehhe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011