Lebaran 2017

assalamualaikum..... 
autopublish

 gini la kan bila nk bergambaq sefamily, ada ja yg free style...

 selepas blk smbhyg RAYA, kita photoshoot sekejap yer
mana yg sempat kita snap, ada kat dlm n3 ni...



fil & mil


Luvly husband


Cucu sulung with wan & tok


cucu 2nd


nk salam kena umpan ckp nk bg duit raya la bg cokelat la.. adoiii


Yg ni ada kata photostat...
mintak ampun & maaf yer da, maap zahir & batin


aci nk selit gak pic ni... kot doa2 kalian, cheq akan kurus lagi
hihihiii....

 anak sulung wit daddy
alhamdulillah, pertama kalinya thn ni ellesya puasa penuh sebulan


anak teruna yg agak shy2 cat
 
Eshal si pokpet2.. sebln 2 ni kemain mulut dia tau
x kenal dia diam, dh kenal tanya itu ini...
jenuh nk menjawap
tgk, bersungguh2 ciom tangan daddy...

anak mummy yg slalu kena marah, yg rajin membantu, yg byk sabar
moga terus success yerr

 bkn sng nk bergambo ngan anak teruna ni


manja, byk mulut, lincah, menjawap pon ya hihi
ni la anak no 3


 happy family


siblings...


 bila kezen mai beraya...

 otw beraya ke yan, kedah

 wajib la anak dara ni, nk jgk pakai spek mummy


 ni plak family sblh nureen
semua ada kecuali 2 cucu anak kakak sulung

 barisan cucu2 kesayangan...  raya thn dpn dpt kumpul semua kot..




nk berdua tp ada ja nk nyelit...


 raya ke3, kita ke open house umah pakcik
raya ke4 ada kenduri kawin

 sempat la posing with #getshera product


ptg raya ke3 emir & eshal dpt basikal baru wan belikan

 raya ke5, kita mini reunion...

sekeping la kan sblm balik


cerita sebelum balik raya
rambut panjang emir tinggal kenangan di ptg rabu 21/6/2017
ansem boy

 happy birthday daddy 23.06.2017
simple celebration, di bulan puasa

anak dara ni yg dpt hadiah...
sempena puasa penuh sebulan dr daddy


dh ngantok sgt tp nk jgk2 potong kek ngan daddy


anak dara yg sorang lg mmg xcited sgt

syg daddy ketat2...


 ________________________________________________



www.getshera.com




Comments

mama tisya said…
salam aidilfitri
Siti Fatimah said…
lamanya tak bertandang ke sini...
selamat hari raya nureen
NEKCIK said…
selamat hari raya Nureen maaf dari nekcik andai ada salah dan silapp ye..
besar dah anak anak Nureen kan..seronok tengok
+ e.z + said…
bestnya dah apdet.... kami ntah bila
Dewi Aja said…
Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

defi meter