december 2017 | throwback!!!!!!

assalamualaikum..... 
autopublish 

Sepi sesepi sepinya.... 
Mood berblog dh hampir tenggelam jer rasanya
nk jenguk pon ssh apatah lg nk update

dah set ngan EZ paling kurang seminggu 1 n3
bertahan ada la 2 mgu, pastu kelaut hahhaa
maapkan hamba ya...

gambar byk tp nk edit tu lah x dak masa
so layan je la gambo2 thn lepas ni ye..
bercuti sambil bekerja katanya...

IKEA damansara.. cuci2 mata +verangan2.. hahhaa

paparazzi dimana2...

rajinnya study...

rasa x lengkapkan klau x mkn

TQ EZ utk souvenier ni..
sembang punya lama tp sekeping gambaq pon kami x snap
alahhaiii.... tq EZ & family, layanan istimewa kami mlm tu wlpon dh lewat mlm kami terjah...

bawa anak2 naik LRT

adoiiii... hahhaaa

keterujaan terserlah

KLCC destinasi kami...


kenangan.. nti kita p lagi k

x clear kan, byk snap by henpon ja

AQUARIA



nk lomantik2 pon x bulih aih...




bdk baju grey tu mcm terkesima sekejap bila jmpk star wars

x dan ready la daddy oiiii

byk2 dia mintak mummy snap

last sblm blk... kejung dh kaki jln dlm klcc nih

bermalam kat umah adik so wajib la kan......


sekian... 
 _______________________________________________________________________



Comments

aezowen said…
kita nih mcm tak boleh nak akif mcm dulu kan. hu2. harap boleh jugak la nak update skit2. insyaAllah sdg cuba

Popular posts from this blog

celebrate besday daddy

pertandingan masak bubur asyura 2011

defi meter