Wednesday, January 7, 2015

orientasi ellesya....

assalamualaikum..... 
autopublish

sabtu 03 jan 2015
berlangsungnya orientasi utk stnd 1..
xcited tau, pkl 5.30pagi dh terjaga tanya mummy dh bleh mandi ker
hahhaaa.... sabo jer lah

emir & eshal nureen tinggal kejap kat umah bb sitter

tepat jam 9 pagi kami dh rejister & ambik tag name
ellesya kelas 1 mutiara..
senyum cover gigi.. sbb pagar dh roboh 1 tiang.. hahhaa...
depan plak tu kan..

seisi taklimat kami ber wefie...
manja2 gitu :P
masa ni ellesya dah masuk kelas... 
cikgu ajarkan mcm mana nak membeli makanan di cantin & masuk kelas wat xtvt

abis taklimat kami terjah kelas ellesya untuk bayar yuran
bagus2.. duduk depan sekali..
tp apesat muka masyam jerr
kahkahakah... keluar ja dr kelas nak balik terus tarik tudung

selfie dpn pagar sek
kenapa nureen blurkan nama sek???
untuk keselamatan :)
ada paham ka??? hahaa.... risau kan sekarang ni mcm2

moga anak mummy & daddy sronok bersekolah dicni
belajar rajin2 k... jadi anak yg solehah & cemerlang dlm semua bidang
amin

 __________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


10 comments:

mummy_ayu said...

aminnn!!

wah.dah school dah..good girl la tak nangis. sebaya Iris yer..
kita tgk monday depan plak..apa cita la anak dara kita ni yer..
:-)

Lynn Hamzah said...

belajar rajin rajin yer...

syawalsimpsons said...

dah besar dah ellesya kan ....

Nur Inani said...

wahh. dah besar diaa. belajar rajin rajin tauu nanti jadi anak yang pandaii :D

Syima ~Mama Kyra~ said...

Dulu ingtkan ellesya ni muda sethn dari kyra..rupanya sebaya..hehe..kjp je dah drjh 1..belajar rajin2 sya :)

Syima ~Mama Kyra~ said...
This comment has been removed by the author.
CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dah standard 1 kakak ye.. belajar rajin2 ye.. senang hati mama tu :)

Ye lah Nureen sekarang macam2 boleh berlaku di sekolah tu..

eima said...

blurkan je la... bhy betui tu ...kes kidnap kes pedophilia ....

Khai♥Rin : anies said...

alahaiiii...kejap je ellesya da nk bersekolah...

nureen pekabo?

QUEENPINK said...

dah besar ye ellesya.belajar rajin-rajin..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011