' KOLAM '



Ellesya dh siap berbaju baru.. heeehee baru beli.. cantik x pilihan mummy.. plan nk p queensbay jmpk member mummy last minit member mummy ada kerja x jadi jumpa kami kona la p tesco.. parking full kat tesco ada sale kerrr??? mmg la sale kan nk raya cina ni... x pe la kami ber2 memeriahkan tesco yg dh sedia meriah... sebelum berangkat ellesya breakfast dlu ngan biskut jejari..

Sampai jerr tesco perut mula berkeroncong so kami mkn dlu.. order nasi grg aym teluq mata.. skali nasi grg 2 pedas daaa.. cian ellesya bila dia mkn nasi jerr terus ckp pedas 2 3 sudu mkn dh x mau so ellesya juz mkn teluq ja.. lps mkn nak main.. naik la keta antik ni RM1.. lps main msk dlm tesco pusing2 tgk apa brg yg kami berkenan...

Ellesya buat tesco mcm umah sendiri.. semua keta dia nk try naik n ni salah satu keta yg sempat mummy snap pic.. ellesya sibuk naik keta mummy plak sibuk dok pilih kolam mandi.. hehhehe... sblm blk mummy blanja ellesya fun fries MCD large... hehhehe.... mummy yg pulun lebih..


Ini lah dia ropa kolam mandi yg mummy pilih.. suka sgt ellesya ngan kolam 2.. siap mskkan bear, toto, lego n mcm2 la mainan dia.. tgk la mummy tiup sndri tau kolam 2.. bleh tahan la penatnya tiup..
Ptg tu apai n amy mai tgk umah arwah tok teh yg terletaknya dpn umah kami utk disewa... mat kod n zura pon mai jgk.. mummy angkat la ellesya letak atas ndoi yg apai n mat kod duduk.. skali ellesya teriak la plak.. nmpk sgt apai n mat kod x sesuai lg nk jd ayah ni.. hehee.. x pa la mat kod hg pon x lama lg dh.. zura pon dh pregnant 4bln kan.. blajaq2 la biasakan diri... yg si apai 2 x abis2 prasan muda siap suruh ellesya panggil abg lg..



Comments

yaniebest said…
weh..gila kuat hg tiup kolam tu??hehe aku bli ritu yg keccik pon dah semput tiup ..tgk hg tiup jd cekang ja..aku tiup kempis ja pon..hehe
'NuReeN' said…
heheee... naik semput gak aku tiup...
rasa bengang ja telinga...
utk anak tersyg aku kuat azam utk bg cekang.. hehhehee...
mula2 aku nk beli yg kecik pas2 laki aku kata baik beli yg besaq bleh kami 2 tumpang sekaki hehhehee...
Ieza said…
wah dasyat tu nureen pakai tiup jer..x semput ker..
pas ni beli pam tau.. senang tekan jer..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017