Tuesday, February 2, 2010

' KOLAM '



Ellesya dh siap berbaju baru.. heeehee baru beli.. cantik x pilihan mummy.. plan nk p queensbay jmpk member mummy last minit member mummy ada kerja x jadi jumpa kami kona la p tesco.. parking full kat tesco ada sale kerrr??? mmg la sale kan nk raya cina ni... x pe la kami ber2 memeriahkan tesco yg dh sedia meriah... sebelum berangkat ellesya breakfast dlu ngan biskut jejari..

Sampai jerr tesco perut mula berkeroncong so kami mkn dlu.. order nasi grg aym teluq mata.. skali nasi grg 2 pedas daaa.. cian ellesya bila dia mkn nasi jerr terus ckp pedas 2 3 sudu mkn dh x mau so ellesya juz mkn teluq ja.. lps mkn nak main.. naik la keta antik ni RM1.. lps main msk dlm tesco pusing2 tgk apa brg yg kami berkenan...

Ellesya buat tesco mcm umah sendiri.. semua keta dia nk try naik n ni salah satu keta yg sempat mummy snap pic.. ellesya sibuk naik keta mummy plak sibuk dok pilih kolam mandi.. hehhehe... sblm blk mummy blanja ellesya fun fries MCD large... hehhehe.... mummy yg pulun lebih..


Ini lah dia ropa kolam mandi yg mummy pilih.. suka sgt ellesya ngan kolam 2.. siap mskkan bear, toto, lego n mcm2 la mainan dia.. tgk la mummy tiup sndri tau kolam 2.. bleh tahan la penatnya tiup..
Ptg tu apai n amy mai tgk umah arwah tok teh yg terletaknya dpn umah kami utk disewa... mat kod n zura pon mai jgk.. mummy angkat la ellesya letak atas ndoi yg apai n mat kod duduk.. skali ellesya teriak la plak.. nmpk sgt apai n mat kod x sesuai lg nk jd ayah ni.. hehee.. x pa la mat kod hg pon x lama lg dh.. zura pon dh pregnant 4bln kan.. blajaq2 la biasakan diri... yg si apai 2 x abis2 prasan muda siap suruh ellesya panggil abg lg..



3 comments:

yaniebest said...

weh..gila kuat hg tiup kolam tu??hehe aku bli ritu yg keccik pon dah semput tiup ..tgk hg tiup jd cekang ja..aku tiup kempis ja pon..hehe

'NuReeN' said...

heheee... naik semput gak aku tiup...
rasa bengang ja telinga...
utk anak tersyg aku kuat azam utk bg cekang.. hehhehee...
mula2 aku nk beli yg kecik pas2 laki aku kata baik beli yg besaq bleh kami 2 tumpang sekaki hehhehee...

Ieza said...

wah dasyat tu nureen pakai tiup jer..x semput ker..
pas ni beli pam tau.. senang tekan jer..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011