MIRIP SIAPAKAH GADIS INI???

Ni gambaq mummy masa kecik2.. adakah ellesya mirip mummy?? myb rambut saja yg serupa..hehhee..

Daddy plak?? gaya hampir serupa.. hehee..



Mummy N daddy?? daddy muka ceria tp mummy alwayz masam jerr.. very serius!!

Comments

Ieza said…
hi nureen..ieza dh ambil keputusan nk tutup blog tu sbb ipar2 ieza dh naik angin..
seronok dapat kenal nureen semoga lebih sukses dan gembira bersama keluarga tercinta yek..
klau ieza ada buat blog baru ti ieza add nureen k..
enjelinajolipit said…
uhuk! nati allesya plak buat teknik comparison macam ni kat anak2 dia. uhuk!
'NuReeN' said…
k.ieza: jgn lupa add nureen utk blog bru k.. tp cam na bleh IL semua tau pasai blog k.ieza.. k.ieza buat block ckit utk blog 2 sapa2 nk msk kena tgu approver dr k.ieza.. hehhe... tp lg sng ada yg baru kan x yah la penin2 dh..

enjelinajoli: hukhuk nti cmperion muka nenek la plak ekk..
familyria92 said…
background color kite same tak?
'NuReeN' said…
familyria92: hampir sama tp akak nya terang ckit.. hsband saya suka cam ni simple..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017