Friday, July 10, 2015

sopink RAYA, kueh RAYA, menu PUASA!!!!!!

assalamualaikum..... 
autopublish

sronok tgk tajuk kan
tapi kami bkn la soping tara mana pon
ala kadar jerr.... 

memandangkan el pernah bertanyakan pakai kedai kasut kat bawah ni
so minggu pertama puasa, kami terjahhhh
 mmg bestkan bau dlm kedai ni
bln puasa plak tue
hihiii
posing2 tu wajib la kannn....

gambo penuh sebenornya gini hahaha

sayangnya, anak dara x der patern yg kenan di hati...
so kita melaram la yerr

actually, kami terjah masa break time
so ajak member skali... aina
agak2nyerr la kan, antara 3 jenis kasut ni mana 1 yg dh dirembat??? hahhaha
anak dara x puas ati la bila x dak yg kenan di hati
operasi mencari & menerjah diteruskan
taraaaa.... atas persetujuan daddy, menjadi milik si pemakai....
suka la tewwww
susah nak dptkan saiz utk ellesya
sebab kaki dia ni jenis kurus & pjg... ambik saiz 29 ketat ambik 30 longgar sgt
ketat bkn kat mana pon, kat bhgian ibu jari kaki tu
pjg hahaha, terkepak la dlm masuk
so bila kasut yg terbuka bahagian dpn ni cmfrmlah x jd mslh pd ibu jari kakinya :P

ni crita selasa lepas, jejari choc nestum
penang cuti heritage
so kami apa lagi.. projek buat kueh raya...
mmm, ada sedikit ketidakpuasan hati utk biskut ni
so klau sempat nak buat lagi bg betoi2 jadik hahahhaa
dok tayang epal plak si emir ni kan....
mtk tolong kupaskan...
siap berapron bagai... dah kakak sya pakai, dia pon nak laaaa....

baby blue utk clr syria di atas
dh lama ellesya request clr ni, akhirnya dpt jugak tapi bukan tudung raya 
tudung nak pakai jalan2 katanya

suka sgt sampai study pon x mau bukak
dah tu bawak smpi ke tidoq pon pakai tau...
hahhaa
ni cerita selasa ri tu
chef daddy masak utk berbuka
perghhh kalah arr mummy pon x reti wat nasi ayam tau
hihiii
yg syoqnya, emir mkn nasi smpi 4 kali
rasanya abis jer sepinggan, x smpi sejam mintak lagi
tu dia, penangan air tangan daddy 
isnin, memandangkan daddy cuti mummy kerja mcm biasa
so daddy la masak hihiii
kira minggu ni mummy 2 ari goyang kaki

Alhamdulillah, hasrat mak & abah untuk menunaikan umrah dibulan ramadhan tercapai
8hb lepas, abah n mak selamat diterbangkan
raya ke3 insyaALLAH dijangka tiba di Malaysia...
Moga Abah & mak dpt menjalankan ibadah umrah dengan sempurna
jaga kesihatan ya... amin

 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
puasa kan dah dekat
menu wajib bila bersahur ni kan... :)
insyaALLAH sama2 kita membeli sambil membantu...



7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnyaaaaaaaa

mama tisya said...

jelly bunny mmg wangiiiiiiiiii..rs nk mkn kasut hehe...menu nasi ayam baru smlm MIL buat..wah dh wat biskut jejari tu..dap2

eima said...

best ek kasut tu .... ai pulun la dok pakai croc je sbb suka kasut getah klu b est nk cr jugak la .....

semoaga mak ngan abah nureen selamat pergi dan balikk

LYAfrina said...

lya ada beli sepasang kasut jelly bunny kat fasya..tp xleh pkai raya, sbb bsr..kna simpan dulu..size pling kecik still bsr dr kaki asya heheh..

lya mmg nyesal x ambk 1 utk diri sndiri..pdahal punlah dh bkenan.. dah la ada less 50%..just rm 30 je pom..nyesalnya..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
weeeeeee
kasut ghayer iols pun jelly bunny uols he3

Khai♥Rin : anies said...

Bkn bdk2 je yg suka orf tua pn enjoy msk kedai ni ;)

Khai♥Rin : anies said...

P/s nureen sekeluarga sihat?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011