Wednesday, July 1, 2015

random photo wednesday

assalamualaikum..... 


buah durian sulung yg luruh kat kg tahun ni
abah rasmi... abg send pic ni :)

bila ntah daddy g mancing tgh laut ngan kwn2 

tudiaaaa.... pemancing tegar!!! 

cincau serbuk ni kwn nureen buat sndiri, sng nk pos, 
 bleh bancuh ikut arahan d belakang
nureen pon dh beli, tgu masa nk buat ja
ada berminat bleh wassap UMIE 019-5188603


lepak2 santai ngan daddy dlm bilik :)

cik sayo a.k.a nia zara beriadah...
gelaran cik sayo ni bknnyer apa... zara ni pantang nmpk sayur sawi masak air
dia akan mkn smpi licin
abis ja dlm mulut, lambat ja kita suap dia akan sebut sayo... sayooo
hahahhaa

tgk badan la.... hihiiii
amal bila weekend kuaq breakfes ngan papa g mkn roti canai

sebelum puasa ri tu kak nureen singgah umah kejap
so temanin dia g kiosk2 dlm giant, utk pasarkan produk getsheranyerr

otw blk umah singgah dpn queensbay jap mkn satey ikan

balik ja sambung lg main keta la emir ni kan

sambut ramadhan d kg... ni otw g sungai petani carikan baju raya

malam selepas berbuka wit haziq  


pic masa eshal baru 4@5 bulan rasanya 

hepi sokmo amal... lupa dh pic ni kat mana

maap yerr... abam emir halfday yerr puasa  

cantik plak tgk cik sayo pakai dress ni
tgu eshal besar bleh kasi pinjam x? hihiiii

manis isi dragon fruit ni
2 bj rm5.++ rugi plak beli 2 bj jerr hihii

tgk la eshal mkn, dh sropa pakai lipstik hihii 


murah bangattt... daddy pon terkejut
3 bekas ni rm10 jerr.. alhamdulillah rezqi anak beranak

fresh sgt pic ni
semalam, daddy nak mkn burger masa berbuka, 
so dh bakaq2 n prepair semua bahan cuma x satukan jer
bior la tekak masing2 nk taroh apa dlm burger tu kan
sekali 2 beradik ni nak mkn salad ja ngan thousand island
layannnnnnnnn



 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
puasa kan dah dekat
menu wajib bila bersahur ni kan... :)
insyaALLAH sama2 kita membeli sambil membantu...



6 comments:

eima said...

wahhh bagusnye diorg mkn sayur ...klu anak2 aku tgk sayur tu mcm musuh dah

Nurzakiah Hanum said...

pergggggggggggh sedapnya

wahida said...

aku respek la anak2 ko..pandai makan sayur...
mcm mana ko didik dorang supaya suka sayur nok? cer bg tips sikit...

weiiii, duyan!! sedap oiiii!!

el said...

seronok tgk anak2 hang mkn sayur tu
anak2 aku..npk sayur ijau terus jerit xmau haha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
paling win gambor last tu he3
pandai kaka & emir mkn sayur yer
kalo boboboy iols kaaaaaaaaa
punggggaaaaahhh he3

LYAfrina said...

comeynya eshal..smpai pink bibir

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011