Monday, November 2, 2015

wedding | salak tinggi | jenjln mkn angin

assalamualaikum..... 
autopublish

musim cuti sek bln 9 ri tu
kami ke salak tinggi, anak sedara asben kawin
wawieeee..... bleh jln2 ni...
dh lama x g jenjln keyell kan daddy :P

18 sept 2015
 eshal : cpt la daddy... eshal dh x sabar ni...

sepanjang perjalanan eshal tdoq jerr sbb bgn awal kan 
kami singgah lunch kat sg perak

menu pilihan untuk lunch... penang rasanya semua cawangan dh tutup

dlm pkl 3lebih baru smpi
so daddy terjah opis lama kejap, ngan harapan ada member lama tp depa dh kuaq g site

19 sept 2015
masjid besi putrajaya
 selit2 roti butterscotch dlm henbag, sbb anak dara ni belum bekfes
hihii

kemain model pokok kelapak mummy sorang ni kan

 alhamdulillah, dgn sekali lafaz

 masing2 kepenatan... sweet la 2 beradik ni lena...
eshal takut abam emir lari ker??

 pagi sblm majlis sempat la kami kemas2 apa yg patut dlm dewan

 anak buah candid paksu & maksu yerr

 kakitangan rajin membantu
tq kakak sya & abam emir

uikkk... mak x prasan la kena candid jgkkkk
mak pon nk jd diva yolll.... red carpet gitu

20 sept 2015
 ready.... GO!!!


princess pon dh siap
tabur bunga rampai elok2 yerrr



sweet couple hihiiii.....

:)

amin

mempelai segak di atas pelamin

snap gambo anak dara la byk2 kan

anak teruna pon nk jgkkkk

lepak santai... x der apa yg nak d bzkan hihii

 emuah cikit

emir laju klau wefie :P

posing2

aloloooo

abg haikal malu2 plak gaya muka tue

hambik.. tebongkang 

malamnya... fokus kat mamat baju biru tu
dh pandai bergaul & berkawan, x kira umur
tu kemain rancak bercerita, tp mana la depa tu paham apa dia ckp hahhaa
penang mali kan skali tangan2 angkat oooiiiiittt

tu dia, dh seropa mamak dok buat tea tarik dh hahahhaa

anak dara teman mummy smbhyg, pastu dia plak nk pakai telekung :)


tdoq yerr anak2 esok tu dh nak gerak balik
tapi mcm plan berubah jerrr... hihiiii
tunggu next n3
bye3....
 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...




2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnyaaaaaaaaaaaa

eima said...

comey ...mesti meriah dan penat kan ..biasa kenduri kendara ni

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011