wedding | salak tinggi | jenjln mkn angin

assalamualaikum..... 
autopublish

musim cuti sek bln 9 ri tu
kami ke salak tinggi, anak sedara asben kawin
wawieeee..... bleh jln2 ni...
dh lama x g jenjln keyell kan daddy :P

18 sept 2015
 eshal : cpt la daddy... eshal dh x sabar ni...

sepanjang perjalanan eshal tdoq jerr sbb bgn awal kan 
kami singgah lunch kat sg perak

menu pilihan untuk lunch... penang rasanya semua cawangan dh tutup

dlm pkl 3lebih baru smpi
so daddy terjah opis lama kejap, ngan harapan ada member lama tp depa dh kuaq g site

19 sept 2015
masjid besi putrajaya
 selit2 roti butterscotch dlm henbag, sbb anak dara ni belum bekfes
hihii

kemain model pokok kelapak mummy sorang ni kan

 alhamdulillah, dgn sekali lafaz

 masing2 kepenatan... sweet la 2 beradik ni lena...
eshal takut abam emir lari ker??

 pagi sblm majlis sempat la kami kemas2 apa yg patut dlm dewan

 anak buah candid paksu & maksu yerr

 kakitangan rajin membantu
tq kakak sya & abam emir

uikkk... mak x prasan la kena candid jgkkkk
mak pon nk jd diva yolll.... red carpet gitu

20 sept 2015
 ready.... GO!!!


princess pon dh siap
tabur bunga rampai elok2 yerrr



sweet couple hihiiii.....

:)

amin

mempelai segak di atas pelamin

snap gambo anak dara la byk2 kan

anak teruna pon nk jgkkkk

lepak santai... x der apa yg nak d bzkan hihii

 emuah cikit

emir laju klau wefie :P

posing2

aloloooo

abg haikal malu2 plak gaya muka tue

hambik.. tebongkang 

malamnya... fokus kat mamat baju biru tu
dh pandai bergaul & berkawan, x kira umur
tu kemain rancak bercerita, tp mana la depa tu paham apa dia ckp hahhaa
penang mali kan skali tangan2 angkat oooiiiiittt

tu dia, dh seropa mamak dok buat tea tarik dh hahahhaa

anak dara teman mummy smbhyg, pastu dia plak nk pakai telekung :)


tdoq yerr anak2 esok tu dh nak gerak balik
tapi mcm plan berubah jerrr... hihiiii
tunggu next n3
bye3....
 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...




Comments

eima said…
comey ...mesti meriah dan penat kan ..biasa kenduri kendara ni

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017