Thursday, November 12, 2009

training TM

INDUCTION TRAINING TM


mlm last b4 blk kg.. wait 4 presentation we all sempat lg pose kat stage.. 3 mak dara 1 anak dara.. ehhehehhee.... sapa paling sexy n ayu.. peeweeettt....


bergambq seblm blk ke bilik utk mengemas baju2.. ni la group present "evotech" hahhaha... tp logo group x snap... tema mlm 2 berkemeja n sluaq slaq.. tq daddy bought kemeja 4 mummy.. bila dh start keja ngan tm ni byk la kena beli baju...


group kami menang dlm netball.. hureeiii... ppeerrrggghhhh naik semput jgk la dh 9thn x main.. seb baik ada stamina lg... skali skala main best jgk... abis game rasa nak main lg tp semua org dh semput... huhuhuhuu...


seblm acara bermula snap pic dlu.. control ayu semua... aku ja terlebih pose.. 2 org senyum cam iklan colgate 2 org lg senyum kambing...


wit izwa, b4 hiking bukit larut.. sementara tgu semua berkumpul sempat lg snap pic dpn tangga dewan utama..


Penatnya hiking break jap snap pic.. 2 mamat tu menyibuk ja.. seb baik ada tali leh la pegang takut jatuh plak sapa yg susah.. 'aku jgk'... blk ni timbang sure berat trun punya.. bleh la kurus hehehehe...


sekerat jln dh pening.. pg td x breakfast, klau breakfast jwpnya kena cari toilet la.. mana ada toilet tgh2 bukit kang x pasai2 jin marah plak.. pening2 pon masih sempat berposing penuh ngan senyuman... masa ni rasa nk terbalik ja..


yyyeyeeeehhhh berjaya jgk smpi kekemuncaknya... arrrhhhh lepaskan penat sambil bersandar di bahu iza roommate.. seblh iza 2 fea skrg ni jd member se opis... fea ni muda lg sesapa berkenan tgu pa lg.. single lg tu...


berjln ramai2 menuruni bukit larut menggunakan jln tar.. hahhahaaa x advancer lgsung masa trun nih...


kami dah berjaya smpi kekaki bukit, snap pic dpn tugu bukit larut jap... rasa penat sgt.. sure mlm ni tidoq x ingat punya.. esk ada klass lg kol 8.30pg.. hope leh bgn la..


ni la norzaliza member roommate masa induksi... sapa lg muda n cute.. hehhehee.... snap pic dkt balkoni bilik... x dak plak monyet ptg2 cm ni slalu byk ja...


bergambar seblm pulang menemui anakanda n husbanda tercinta.. emuah luv u n miss u 2 so much....

No comments:

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011