Tuesday, March 10, 2015

ellesya.emir.eshal... siblings

assalamualaikum..... 
autopublish

jom kita jamu mata dgn
progress 3 beradik nih
eshal, yg dh mula nak merangkak & duduk di usia 5bln 3minggu


mcm la pandai sgt nak tiup angin kat bola tue

ni pic 2mgu lps...
x yah mandi lah eshal oii kita g cucuk 5bln jap k hahhaa

mentang2 la clinik dpn umah jer
so x yah la wangi2 kan..
x mandi pon eshal tetap wangi.. ;)

masa dok layan meletopera, tgk la emir...
perli ker apa ya agaknya.. ke nak habaq yg sora TV tu kuat sgt??? ahhahahaa
mendalam maksudnya tue

setia la ngan U-tube cars dia tue

pow daddy mmg serah... kalu bleh semua dia nak...
hahaha....
hot wheels tetap di hati... 

saja menerai headband baru ni hihii
anak dara layan jer la mummy dia sorang ni yg suka sgt ambik gambo


hahahaa.... nak bergaya punya pasal kan


dah slalu beli jer masa dinner kan
mak x sempat nok nak masak2..
so ptg tu gigih siap pakat ngan ellesya
dia tlg mummy jaga eshal, so mummy laju2 masak d dapur
semua ni main campak jer
so nama menu ni bihun campak2 hahahaa...


 __________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
tomeinya dia

syawalsimpsons said...

seronok kakak ngan abang melayan si adik yee

~aSHa~ said...

comeynye si eshal tu...mcm omputih

Myra Jay said...
This comment has been removed by the author.
Myra Jay said...

Dah besar Eshal, kejap je..

Comel sangat macam anak mat saleh ha dengan putih lepak dia ;)

LYAfrina said...

alahai..comey sgt eshal..
dh besar dia

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
iols ni baru anak sorang pun memang dinner slalu masak maen rejam2 ikut dan
asai siap kekdahnya yer dop he3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011