Friday, March 6, 2015

L.O.B.S.T.E.R queensbay

assalamualaikum.....
autopublish

kalau tgk tajuk jer mmg dah tau la kan
mana lagi kami nak terjah klau bkn kat bwh ni....

 ni masa cuti CNY ri tu tau
perghhh lama dak n3 ni, baru nak muncul
mak bz nok... tu yg makin menyepi jer
nak BW lagi la kan.... sgt2 sepi...

 amboi kemain kan ellesya ni.. 
 emir pon x ketinggalan, nak pilih menu sendiri :)

 tu tunjuk menu ka tunjuk model??? hahhaa

 last2 daddy yg pilih hahahaa....
tak lah, kami mmg dh sepakat nk mkn lobster jer..
so masing2 pilih la nak air apa yerrr

 sementara menunggu yg agak lama, di sbbkan mslh offline, so lmbt la ckit
ellesya juai mahai plak

 wajib la bg upah dlu kan

 taraaaa.... alhamdulillah, sodap d mulut kami anak beranak
x caya.. tgk pic bwh ni....

 tue dia emir nganga....

 kakak sya ngan brokolinya

lepas dh kenyang kami terjah daiso hihiii.....
begitulah rutin cuti2 kami yg mmg dh bleh di kira rutin weekend kami hahahhaa

 __________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


7 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nuren,
pandai kakak mkn sayor kan3

mama tisya said...

fav lobster..lama tk mkn

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
kunjungan jumaat

Syeeda said...

sedapnye lobster.. yummy =)

Khai♥Rin : anies said...

tetiba rs nk mkn loabster skrrg jg!!!!

NEKCIK said...

aduhaiii sedapnya..naaaak

LYAfrina said...

wahh..sedapnya nampak...
mujurlah ank2 nureen makan mde2 ni semua.. asya susah skit bab mkn2 ni

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011