RINDU NAK ACTIV BERBLOG

assalamualaikum.....
 autopublish

kemain besau tajuk yerr
tp seriusly mmg rindu nak activ berblog mcm dolu2
tapi apokan daya, keja makin byk
nak draft kat umah pon dh x sempat
huhuuu
layan random photo kami

last kopek kat psr mlm 2 mgu lepas
sambar jugak buat suami terchenta :P

lepas kwn suggest, terus g beli
perghhh boleh thn jugak.. buat penggemar coffee bleh try

masa ni umah tgh serabut, ada small renovation hahhaa
renovate la sgt kan.. hihiii
tgk sepah brg merata... mcm2 dok ada, korek buang abis 
tgk anak beranak, disebabkan mummy depa ni dh lama x masak
so maggi kuah yg paling simple & dpt pujian dr suami 
perghhhh bangga beb... hihiii


ni lah dia menunya
tapi nureen terlebih minyak la plak...
seb baik sodap hihii ;P

rasa mcm dh up pic ni tp tetap nak up skali lagi hehehee


keintiman eshal & emir tiada tandingan...

nanti sempat nureen up lag k ;)

 ________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Comments

eima said…
skrg ni smpt bw je tapi tak sempt nk buat entry
mama tisya said…
ada baby sure terhad skit masa kn..tkpe take your time...ni pn bz gk...tp cuba gk la update skit
lieyalatif said…
lieya ni lagi la dah kelaut blog nureen...ni baru nak panaskan badan update balik..dpt seminggu due kali punjadi laa update blog kakaakakak
Assalam nureen,
eeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii
melampau geram iols nengok gambor budak tecit hat last tu tau3
muka serious bebnor
apa laaaaaaaaa yang dia nengok tu?????he3
+ e.z + said…
megi tuh perghhhhh. terliur tgk :)
Salina@IbuAqil said…
Samalah kita Nureen...
Sehari update pehtu senyap sebln dua..
Blog pn berhabuk..
Sabor jelah..
Nsb ada insta bleh skodeng kwn2 dr situ..
Hikhikhik
Nureen anak2 sihat?
TC ya... Muahxxx!
+ e.z + said…
yunk. x update ke?

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017