Tuesday, March 31, 2015

RINDU NAK ACTIV BERBLOG

assalamualaikum.....
 autopublish

kemain besau tajuk yerr
tp seriusly mmg rindu nak activ berblog mcm dolu2
tapi apokan daya, keja makin byk
nak draft kat umah pon dh x sempat
huhuuu
layan random photo kami

last kopek kat psr mlm 2 mgu lepas
sambar jugak buat suami terchenta :P

lepas kwn suggest, terus g beli
perghhh boleh thn jugak.. buat penggemar coffee bleh try

masa ni umah tgh serabut, ada small renovation hahhaa
renovate la sgt kan.. hihiii
tgk sepah brg merata... mcm2 dok ada, korek buang abis 
tgk anak beranak, disebabkan mummy depa ni dh lama x masak
so maggi kuah yg paling simple & dpt pujian dr suami 
perghhhh bangga beb... hihiii


ni lah dia menunya
tapi nureen terlebih minyak la plak...
seb baik sodap hihii ;P

rasa mcm dh up pic ni tp tetap nak up skali lagi hehehee


keintiman eshal & emir tiada tandingan...

nanti sempat nureen up lag k ;)

 ________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


8 comments:

eima said...

skrg ni smpt bw je tapi tak sempt nk buat entry

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

mama tisya said...

ada baby sure terhad skit masa kn..tkpe take your time...ni pn bz gk...tp cuba gk la update skit

lieyalatif said...

lieya ni lagi la dah kelaut blog nureen...ni baru nak panaskan badan update balik..dpt seminggu due kali punjadi laa update blog kakaakakak

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
eeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii
melampau geram iols nengok gambor budak tecit hat last tu tau3
muka serious bebnor
apa laaaaaaaaa yang dia nengok tu?????he3

+ e.z + said...

megi tuh perghhhhh. terliur tgk :)

Salina@IbuAqil said...

Samalah kita Nureen...
Sehari update pehtu senyap sebln dua..
Blog pn berhabuk..
Sabor jelah..
Nsb ada insta bleh skodeng kwn2 dr situ..
Hikhikhik
Nureen anak2 sihat?
TC ya... Muahxxx!

+ e.z + said...

yunk. x update ke?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011