Friday, April 10, 2015

singgah sebentar.... >@

assalamualaikum..... 
autopublish

:)
muncul kembali...
dah masuk bln april nooo
cepatnya masa berlalu...
meh la layan random photo by henpon kecek aku nih hahaha

anak dara ni x mau senyum plak...
makin cerdik makin ligat
dlm usia 6 bulan dh boleh duduk, merangkak & berdiri hihii

ni kat mana nih
kami terjah clinic desa kejap
bw eshal cucuk utk 6m
dh lewat 2mgu dr date sebenarnya, mak bz nokk, x sempat
emir tue dok peksa buku merah aunty mana la yerr


 layan emir yg ber wefie...
eshal 6m 2 week = 6.4 kg & 67cm tinggi
wahhh..... sronok dgr kan :)

sempat lagi snap sebelum kena cucuk 

ni pic lama, dh sebln lebih rasanya
ker pic ni dah masuk blog?? ntah lerr
yg pasti emir is da very caring brother ok...

dah kenyang susu mula nk pejamkan mata kannnnn....

kemain lagi kan... layannnnzzzzzz

kami 4 beranak jer... kakak sya tak ikut

mulanya roti sapu butter tabur gula castor
pastu mula la akai dia, gula castor masuk botoi susu plak dah.. hoishhhh

pastu ada hati nak bw roti mkn kat dpn sambil tgk tv yerr
jgn harap laa... dah, mkn kat c2 ja

anak dara nureen ni mcm biasa, dh siap nk g sek agama plak sebelah petang

balik dr sek, ada hadiah la dari daddy
sorang 1 transfomer :P
kakak sya dok wat apa la lagu tu smpi emir dok heran

ni pic terbaru, weekend lps, balik kampung
terjah bilik baru yg wan buat kat sblh blkg, bilik ibadat @ bilik sembahyang
dah 90% siap :)
nak snap pic emir berkopiah sepjg mlm tu
ssh betoi... so umpan la srh kakak sya n haziq posing
hampeh, emir x layan hahaha

balik dari kampung singgah abang E capati, kulim
sedap oooo.... sapa nak coba sila2..
kami tapau roti arab sama kari daging
perghhh, daging dia sgtlah lembut


 _______________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya dia

nor nazliana said...

comelnyerr

+ e.z + said...

emir dah macam gigirl ;p

eima said...

nape elysha pakai spec ke cuma bergaya je tu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
waaaaaa
geram toi nengok si eshal tau3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011