Friday, April 17, 2015

kena buli??????

assalamualaikum..... 
autopublish

planning nak ajak picnic, postpone yer anak2
tp 2 beradik tu dh x dpt picnic daddy ttp bw jgk mandi pantai kejap
seb baik la umah dkt jer ngan pantai kan
sekejap pon dh berbaloi
janji anak2 hepi :)
balik mandi pantai masing2 lapar
so corn flake wit milk 2 mangkuk hahahaa.... :P

otw nak balik kampung
dh eshal asyik dok jenguk jer abam emir pakai spek, so nureen bg eshal pakai jgk 
hahahaa
tu spek ellesya, dh lama cr x jumpak, dok kemas2 bilik jumpak plak
dulu mmg ellesya ratu spek arr
mcm2 design ada, abis patah hahhaa.... 

kan abam emir dh pandai selfie hihiii

ni dah kira kena buli ngan mummy la ni :P

smpi umah mertua, kena buli lagi
hahahhaaaa.....

di sebalik tabir :P

lepak2 santai sambil layan video aeroplane emir.. ;)

dah letih kena buli, terus lena....


ahad, lepas zohor kami balik penang
skrg ni ptg slalu hujan lebat
so kami ambik jln balik awal ckit
sampai jek kat umah smbhyg asar terus ajak anak dara buat dadih
mmg dh lama dia dok ajak buat


x sabar la tu nk mkn dadih
fvret anak dara dadih honeydew...
abam emir dh lapar sgt, so dia ratah jer sayo yg tapau dr kampung hihii...

 ______________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


5 comments:

eima said...

SAYO TU APE ... SAYUR KE ??
EMIR MKN SAYUR .. BGSNYE

Elaine Chew said...

Selamat bercuti :)

Kunjungilah vila 827, A Famosa Resort Melaka (5* villa) lain kali .

www.villafamosaresort.com

wahida said...

comel giler baby ko nok! geramm!!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
aloloo
sian eshal kena buli
wa emir baguih laaaa
makan sayur
my boboboy sayur sekecik2nya pun dia tak makan tau
sob3

+ e.z + said...

ajarin wat dadih boleh? :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011