besday boy simple celebration...

assalamualaikum..... 
autopublish

planning mcm2 utk besday boy
x pe, plan2 kita laksanakan OK
hihii...

baek punya dok posing, emir masa ni x tau lagi ari tu besday dia
tp dia macam dpt rasa jer kan
naluri besday tu kuat agaknya hahhaaa

agak last minit preparation
tgu yerr.. kita celebrate lagi pas ni k
besday boy dh x nmpk cupcake comel yg kakak sya belikan
dia nmpk hadiah dia besau.. haha
yg terkejutnya, besday boy nyanyi lagu besday ngan mulut yg tertutup
kiranya humming la kan hahahaa

cepattttt... kita serbu tgk hadiah dari daddy
xcited jgn ckp la kan
koyak2 tak boleh minta kakak sya koyakkan

jaga2... bos kecik dh datang...
eshal tgk jer gelagat kakak n abg dia kan


tengok senyuman kegembiraan yg x terkata dr besday boy
bukan senang nak snap gambo dia statik mcm ni tau
dpt plak ketapi pjg ni kan
suka la dia, crita choo choo train tu mmg fvret la jugak
sama la thomas & friends pon hihii

cepat buka....
dah pasang segala rail alaaaaaaaaaaa nureen lupa la snap pic emir tgh main
semua nureen ambik video
try up video x bleh pon huhuu

puas main baru rasa lapar yerr
dh abis separuh kakak sya makan
hahaha


2 bijik cupcake comel utk emir
dia makan sebaik mungkin
dap katanya... :P


tinggai la emir n mummy jer x tdoq lagi
ni kalu di biarkan bleh terlentok kat cni
main train ngan superman x abis2 hahaa....

 ______________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Comments

syawalsimpsons said…
seronok emir dapat hadiah yee
Lynn Hamzah said…
happy birthday...moga jadi anak yang berjaya dunia dan akhirat yer...
lieyalatif said…
hepi emir dpt adia best....train chutttt chuutttt lagi heheehehe.... seronok laa emir....

hepi belated besdey emir...may Allah bless u...
eima said…
WAHHH HADIAH BESDAY ....
syok la emir tyu kan
Assalam nureen,
waaaaaaaa
sononya dapat train panjang yer emir
sian bos tecik boleh nengok dari jauh sajork he3
wahida said…
hepi belated beday emir sayang yg hensem!!

semoga jadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan keluarga ye sayang...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017