Wednesday, April 15, 2015

besday boy simple celebration...

assalamualaikum..... 
autopublish

planning mcm2 utk besday boy
x pe, plan2 kita laksanakan OK
hihii...

baek punya dok posing, emir masa ni x tau lagi ari tu besday dia
tp dia macam dpt rasa jer kan
naluri besday tu kuat agaknya hahhaaa

agak last minit preparation
tgu yerr.. kita celebrate lagi pas ni k
besday boy dh x nmpk cupcake comel yg kakak sya belikan
dia nmpk hadiah dia besau.. haha
yg terkejutnya, besday boy nyanyi lagu besday ngan mulut yg tertutup
kiranya humming la kan hahahaa

cepattttt... kita serbu tgk hadiah dari daddy
xcited jgn ckp la kan
koyak2 tak boleh minta kakak sya koyakkan

jaga2... bos kecik dh datang...
eshal tgk jer gelagat kakak n abg dia kan


tengok senyuman kegembiraan yg x terkata dr besday boy
bukan senang nak snap gambo dia statik mcm ni tau
dpt plak ketapi pjg ni kan
suka la dia, crita choo choo train tu mmg fvret la jugak
sama la thomas & friends pon hihii

cepat buka....
dah pasang segala rail alaaaaaaaaaaa nureen lupa la snap pic emir tgh main
semua nureen ambik video
try up video x bleh pon huhuu

puas main baru rasa lapar yerr
dh abis separuh kakak sya makan
hahaha


2 bijik cupcake comel utk emir
dia makan sebaik mungkin
dap katanya... :P


tinggai la emir n mummy jer x tdoq lagi
ni kalu di biarkan bleh terlentok kat cni
main train ngan superman x abis2 hahaa....

 ______________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


6 comments:

syawalsimpsons said...

seronok emir dapat hadiah yee

Lynn Hamzah said...

happy birthday...moga jadi anak yang berjaya dunia dan akhirat yer...

lieyalatif said...

hepi emir dpt adia best....train chutttt chuutttt lagi heheehehe.... seronok laa emir....

hepi belated besdey emir...may Allah bless u...

eima said...

WAHHH HADIAH BESDAY ....
syok la emir tyu kan

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
waaaaaaaa
sononya dapat train panjang yer emir
sian bos tecik boleh nengok dari jauh sajork he3

wahida said...

hepi belated beday emir sayang yg hensem!!

semoga jadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan keluarga ye sayang...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011