Wednesday, March 11, 2015

eshal asheeqa... @-<)

assalamualaikum..... 
autopublish

ari ni pon nureen nak share pic yg dh hampir 2bulan hihii
suka benor tau nureen ngan romper elmo bwh ni
eshal baru 2bln nureen dh belikan hihii...
so bila eshal dh 4bln bru bleh pakai
ambik saiz 6m-1y baru la bleh pakai lama kan3x...

dah pandai selfie tau anak dara sorag ni :)

masa ni kami bersiap2 nak g ambik kakak sya blk dr sekolah keb & antar ke sekolah agama plak
kebetulan nureen cuti
so bawa 2 beradik ni temankan...

blanje drumstik seketoi...

bila dah nak masuk keta
kita suruh emir cepat2 pakai kasut dia bleh g ambik cekak kakak sya n kalut2 pakai
hahahaaa..... ada plak...

dlm perjalanan di tgh ari yg tenang... eshal mmg sng klau bab nak tidoq
kami siap bwkan bekal nasi goreng utk kakak sya mkn
so x yah g lunch kat kedai
pas siap2 terus antar g sek agama & kami ber3 terus balik

dah balik dr antar kakak sya g sek agama...
habiskan susu tu dlu yerr, syg susu mummy tu kan..
sempat pump sblm berangkat tadi buat bekal dlm perjalanan hihii


sampai jek umah, emir merindui semua cars2 dia :) 


#################################################################################

sapa suka snap pic anak tgh tido....
nureen salah sorangnyerr.... dr ellesya smpi ke eshal..
wajib ada pic tgh tido :)


i lioke this piccas
hepi sgt 3 beradik ni tgh main2..

emir lebih rapat ngan eshal berbanding ellesya
dimana eshal ada d situ la emir dempek
tambah klau emir nmpk mummy dok snap2 pic eshal
dia akan mencelah & srh snap pic dia skali hihiii



last piccas for today...
my brown eyes sweetheart eshal asheeqa mohd nasir
emuah....



 __________________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


8 comments:

Myra Jay said...

Kejap je Emir besar.. muka nampak manis mungkin sebab rambut panjang kot.. :)

Eshal muka macam Emir dlu2.. gerammm tengok :D

Nurzakiah Hanum said...

comeinya

lieyalatif said...

bagus emir yee nureen...die pandai main ngan adik...pandai take care adik...biasenye kakak yg lagi pandai layan baby...tapi ni emir...bagus2...senang kalo mcm tu nureen nak buat keje kat dapur ke ape leh mintak tgl emir or kakak sya tgk2 kan kejap....

eima said...

klu tgk pic yg 3 org tu mesti org ingat nureen ade 3 anak dara .....hehehe

Falsya said...

Comelllllnye lahaiii

Najib Ariyan said...

She is so cute.... biasa lah baby... harap sampai besar membawa ke cute tan nya tu...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
nomei bebetui tiga beradik ni
he3

eB said...

masyaAllah... dah besar.
kejap je kan?
sori ye. auntie nih sebok sgt. hilang jejak masa. hu3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011