Monday, May 25, 2015

cerita bila balik kampung

assalamualaikum..... 
autopublish 

godek2 jumpak pic anak2 kat kampung last 3 week
jom layannnnn

kakak sya mmg rapat ngan abg daniel
jom main bola sama2 hihii...
abam emir pon join wokehhh

org dok main si emir dok kelebek pemain plak hahhaa


eshal pon teman kakak & abg2 main kan hihiiii

masa otw balik kami siggah SR belikan kek
buat besday abah, aiman & emir d bulan april

suka tau tgk emir mkn, mmg pulun
tambah klau sedap, mmg byk la dia mkn

candid eshal... geram tol ngan telatah yg makin ligat skrg nih

eshal wit ayesha... aloloooo...
pipi ayesha tu... aiiii geram aih

 eshal wit haziq a.k.a kembar
hahhaa.... ada jugak kan iras2 sepupu ni :P
erat pelukan haziq tue tau
insyaALLAH hujung tahun ni haziq bakal dpt adik :)

pagi ahad penuh keceriaan.... eshal ni mmg bgn awai
kdg sebelum subuh dh bgn
so sebelum mandi kadang tue eshal lena dlu seround hihiiii


org lain dok membongkang lagi dlm umah
kami 2 beranak melawat kawasan jap
hirup udara segar di kampung

:)


 ____________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

sue sue said...

Bestnya balik kampung...tak cukup sehari..macam-macam nak buat..ada je nak makan kan..hihi...lagi-lagi kalau berkumpul sekeluarga...lagi meriah!
Jalan-jalan blogwalking!

Jemput singgah ke blog saya:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com

LYAfrina said...

makin comey eshal...
bulat mata..

William John said...

to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it and I have bookmarked you to check out new stuff you post.
magento development company in uk

William John said...

Thanks for writing in such an encouraging post. I had a glimpse of it and couldn’t stop reading till I finished. I have already bookmarked you.
magento development company in uk

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
hamboi eshal
geeeeraaaammm iols nengok mata dia tau3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011