p.i.c.n.i.c

assalamualaikum..... 
autopublish 

khamis last 2 week
penang cuti uollssss.... cuti apa??? cuti permatang pauh mengundi hihii
so projek kami apa lagi
release 10sen & hepikan anak2...

mummy anak 3 ni awal2 dh bgn siapkan tapauan nak g picnic
yg dlm bekas hijau tu offcoz la moi @ bubur nasi eshal kan
dannnnn k.teaw grg tue, 1st time tau nureen masak
alhamdulillah, em soami kata sodappppp
fries, nugget & cheeseball tu biasa la... mmg fvret bdk2 la kan

belum sempat siapkan tmpt duduk, 2 beradik ni dh start ngan xtvt masing2

so mummy & daddy isi perot dlu yerr
eshal pon kan.. pas mkn baru kita bikin havoc k hahahaa

2 beranak ni mulut penuh makanan 
ahahhaaaa..... kembong pipi2... 

yg lagi 2 beradik ni x kenal erti lapar
main kejar sana cini

bila daddy dh kenyang, apa lagi
mula la menjala... suka la 2 beradik tu sbb bleh pegang ikan jap g

ellesya mmg suka bab ni banding ngan emir yg penakut ckit
jangan harap la dia akan pegang ikan tu
lagi jauh dia duduk ada la

ni ikan apa ntah lupa la daddy
tp daddy x bg pegang 

tue dia... dah penuh timba, rezeqi kucing yg join kami picnic ri tu

emirrrrrrr..... dia ni stakat sluar ja basah
klau srh join kakak sya mandi jgn harap la

ikan pon x brani pegang... guna sudip tu pon dia kelepiaq 

gigih kakak sya bw air, dpt ikan besar

nin dia... besar la ckit dr awai tadi hahaa

mummy keja snap gambo ja la

emirrrr.... kucing tak mkn pasir la....
hahahaa... kakak sya bagi ikan tu kat kucing, so emir pon nak bg kucing mkn
memandngkan x brani pegang ikan, dia jamu kucing pasir kahkahkakhhhh

turn eshal pulak kannn... x kan tgk jerrr
ni 1st time dia main pasir & mandi pantai

layan abisssss

ssh nk dpt snap gambo depa dok elok2
so candid ja la

eshal kemain menjerit2...

sronok tgk muka masing2

lagi lagi & lagi

eshal tu, kena pegang tangan dia
bknnya apa tu jap g, dok gengam pasir & masuk mulut
ooohhhh tidaaakkkkkkk

nampak.... mmg x leh ralit...
eshal skrg dh 8bulan... kejap jer kan

mummy pon nak interprem tp x leh nk tgk camera sgt hahhaaa

aloloooo.... geramnyerrrr yer ngan pasir tu 

kat c2 ada bilik air, tp kunci la plak
seb baik ada paip kat luar bilik air tue
so lepas mandikan eshal, terus kebabooooommmm
mengantok amat la mmg time dia tdoq kan

nyamannya tidoq ngan tiupan angin pantai :)
yeeeaaaa..... selesai sudah xtvt picnic kami ari tue
mlm plak kami wat xtvt lagi 
tgu sambungan n3 yerrr

tq daddy, cancel kayuh2 beskat & bw kami picnic
 ______________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


Comments

Falsya said…
bestnye picnic..tingin nak bawak anak gie picnic..mandi laut..tp tuh laa..bile ajak apaknye gie pantai, dikatenye pantai dalam je dh la..hurmmm
eima said…
syok kan bw anak pi laut ... ai pun suka tau
Assalam nureen,
ni pantai tang mana???
syokkan bawak anak2 beach-ing
my boboboy pun soookaaaaaa :)
el said…
lama x bw budak2 tu pi piknik..tgu babah diorg cuti
best lah eshal dpt main pasir..tu sure smpi bw mimpi haha
lia ummiirfan said…
bestnyaaa.. seronok anak-anak nureen kan.. itulah yang paling bestt.. :))
LYAfrina said…
meriahnya..syok piknik dgn family

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017