kami kesini lagiiiiii.... jom...

assalamualaikum..... 
autopublish

n3 tunggang terbalik deh
jap gambo lama jap terkini hahhaa
mak x sempat nk edit.. huhuu
so layan jer kan
ni cerita lepas mandi pantai tempoh ari
pagi kami terjah pantai, petang kami terjah queensbay
emir x kenal erti penat, kakak sya dh kebaboommm la letih kan


kaki sapa tue... hihiii
eshal pon lena join kakak sya.. :)

walaupon blurr totap nak interprem...
kami singgah dinner kat cni
wahhh dinner sebelum pkl 7 tue :)

sabar menanti... apa menunya???

dan anak dara ni 1st time dpt duduk kat baby chair ni
teruja jgn ckp la kan
so mummy pon teruja jugak dok menyenap jerr gambo anak bongsu dia ni :P

kan... ada lagi tau tp cukup la ni

taraaaaaa........
alhamdulillah, rezqi dinner kami 
tq daddy emuah

emir xcited sgt kan.... walhal dia la yg paling takut bila suruh pegang lobster tue hahaha

agak2 la kan, apa daddy cuba buat?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

hahahaaaaaa..... bulih mcm ni ??

emir awai2 dh lariiiiikkkk......

ok dahhh2... mummy pon nak mkn jugakkkkk
asyik ambik gambo jer kan

Comments

Syeeda said…
sedapnya lobster.. =) nak kena terjah gak ni..hii
syawalsimpsons said…
besonya lobster...adoiii teringin nak makan bila tgk ni
eima said…
kompom mahai ni takpenah lagi mkn loobster
el said…
bape hengget set ni nureen
semua hantu lobster ni
takut aiii haha
LiYa HaNiF :: said…
mak aii bestnya makanan tu hehe... yg kecik tu nmpak sgt tersgtle happynya dpt dok kt chair tu...
Assalam nureen,
waaaaaaaaaa
lobster
iols tak pernah amek set tu
slalu amek hat ada udang tu sajork
naaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk sob3
+ e.z + said…
wah lobster... sedapnya
lieyalatif said…
meriah tgk lobster tu nureen.... sedap2...

lieya pun suek makan kat manhattan tapi kene perut betul2 lapo kalo tak sure tak abis....
Assalam nureen,
nak ken pi makan jugak malam ni he3

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017