Wednesday, May 27, 2015

kami kesini lagiiiiii.... jom...

assalamualaikum..... 
autopublish

n3 tunggang terbalik deh
jap gambo lama jap terkini hahhaa
mak x sempat nk edit.. huhuu
so layan jer kan
ni cerita lepas mandi pantai tempoh ari
pagi kami terjah pantai, petang kami terjah queensbay
emir x kenal erti penat, kakak sya dh kebaboommm la letih kan


kaki sapa tue... hihiii
eshal pon lena join kakak sya.. :)

walaupon blurr totap nak interprem...
kami singgah dinner kat cni
wahhh dinner sebelum pkl 7 tue :)

sabar menanti... apa menunya???

dan anak dara ni 1st time dpt duduk kat baby chair ni
teruja jgn ckp la kan
so mummy pon teruja jugak dok menyenap jerr gambo anak bongsu dia ni :P

kan... ada lagi tau tp cukup la ni

taraaaaaa........
alhamdulillah, rezqi dinner kami 
tq daddy emuah

emir xcited sgt kan.... walhal dia la yg paling takut bila suruh pegang lobster tue hahaha

agak2 la kan, apa daddy cuba buat?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

hahahaaaaaa..... bulih mcm ni ??

emir awai2 dh lariiiiikkkk......

ok dahhh2... mummy pon nak mkn jugakkkkk
asyik ambik gambo jer kan

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

Syeeda said...

sedapnya lobster.. =) nak kena terjah gak ni..hii

syawalsimpsons said...

besonya lobster...adoiii teringin nak makan bila tgk ni

eima said...

kompom mahai ni takpenah lagi mkn loobster

el said...

bape hengget set ni nureen
semua hantu lobster ni
takut aiii haha

LiYa HaNiF :: said...

mak aii bestnya makanan tu hehe... yg kecik tu nmpak sgt tersgtle happynya dpt dok kt chair tu...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
waaaaaaaaaa
lobster
iols tak pernah amek set tu
slalu amek hat ada udang tu sajork
naaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk sob3

+ e.z + said...

wah lobster... sedapnya

lieyalatif said...

meriah tgk lobster tu nureen.... sedap2...

lieya pun suek makan kat manhattan tapi kene perut betul2 lapo kalo tak sure tak abis....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nureen,
nak ken pi makan jugak malam ni he3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011