" ALWAYS BE MY BABY CONTEST "




Contest yang menarik!!!
Jom kita join contest ni.. simple jerr ni ikut jer syarat2 dibawah:






1)Just perlu letakkn YOUR picture bersama Budak KECIL atau BABY..seperti contoh di atas.
2) Buat quotes ataw kata-kata ringkas yang menggambar kan gambar tesebut
*RINGKAS SAHAJA ,oke?*
3) kreativiti anda diambil kira =)
4) Post kan link anda di comment column.
5) tarikh tutup contest ini adalah pada 10JANUARI 2010



Gambar yang menjadi pilihan!!!
LIKE FATHER LIKE DAUGHTER


Baby Name : ELLESYA AFREENA MOHD NASIR
Age : 1 YEAR 4 MONTH
D.O.B : 27 AUGUST 2008
Location : FERI P.PINANG




Bila tengok byk2 kali saya jadi geram n comel sgt tgk ellesya senyum dengan mimik muka macam malu2 tapi mahu... mula2 masa nak ambil gambar ni ellesya tunduk2 konon2nya tak suka la ambil gambar tp bila ckp jer 'SMILE' trus toleh kearah daddy.. hehehee..macam daddy lerrr kan... but she so swweeeettt.. ni dlm feri nak balik ke rumah.. ni juga pertama kalinya ellesya naik feri teruja jgk bila nmpk alunan ombak dengan tiupan angin yg cukup nyaman..kami sefamily dari taiping.. ellesya dan daddy ambil mummy kat taiping sehabisnya kursus induksi selama 3 minggu..

</ target="_blank" href="http://www.mylivesignature.com/"
Tengok la khusyuknya ellesya tgk air laut dengan buih2 yg memutih...



Comments

rien z said…
sila tinggalkan link anda "tudung giveaway" kat comment entry contest ya. terjupe contest awak masuk ni
'NuReeN' said…
tq..
tp saya tgk nama saya ada dlm list contest "tudung giveaway" tu..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017