"CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU"


Ada contest lagi la.. jom ramai2 join contest ni.. contest ni di anjurkan oleh http://eiyakiesah.blogspot.com/..

ni la 1st contest yg saya masuk utk tahun 2010..



Kepada sesiapa yg berminat sila la baca syarat2 kat bawah ni k..


Syarat2 adalah seperti berikut...


1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog ibu & blog
MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..itu jer...senang je..
HADIAH??Suprise la...tapi confirm best utk korg n your kids

So rajin2 kan diri anda untuk join...Thanks!!!



Gambar yg di pertaruhkan adalah... jeng3x

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

SO SWEEEETTTT...


Nama mummy : AZIATUL NUREEN SAMSUDIN
Nama Anak : ELLESYA AFREENA MOHD NASIR
Umur : 1 TAHUN 4 BULAN
Gambar ni saya ambil masa saya nak hantar elly ke rumah pengasuh.. muka pon still nampak sembab lagi sebab elly baru saja bangun tidur tp tetap ceria tersenyum manis bila nak bergambar.. pagi tu saya ketempat kerja pon dengan penuh senyuman bila terkenangkan senyuman manis dari anak tersayang..



Comments

e!ya said…
salam nureen tq join contest..gd luck

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017