" di KG Tanjung "



Comel tak anak mummy?? comel mcm daddy la kan.. ellesya bergaya ngan tudung n bola baru.. ellesya wit kezen adrian 2 tahun.. baru balik dari antaq pak njang my brother kat stesen bus blk kajang (UKM) slps cuti 1 week.. blk kg kali ni ellesya dh pandai main ngan adrian.. main kejar2 main basikal pas2 dok sembang bahasa kanak2 yang mummy dia ni pon x paham..







Dh buka tudung dh.. pusing merata dlm keta smpi tudung pon senget.. yg si adrian x abis2 ngan topi koboi mak teh.. pas2 dok mengendap plak mak teh boh barang2 yang mak tok pesan dlm bonet keta..


eh eh eh... ni buat pose sexy ker?? ellesya kat dlm opis wan.. opis baru siap...



Ni la xtvt ellesya di waktu petang.. sibuk nak basuh keta.. tapi bkn keta sgt yg dibasuhnya badan dia yang lebih.. lencun semua... klau nak blajaq macam mana cara nak cuci keta layan la pic kat bawah ni...






Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017